Χρήστος Φερεντίνος: «Ο µόνιµος φόβος µου είναι να µη χάσω τον ενθουσιασµό µου»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Ο µόνιµος φόβος µου είναι να µη χάσω τον ενθουσιασµό µου»

Για το αν έχει βιώσει ή όχι τον εργασιακό μεσαίωνα, για την επιστροφή του με το Deal αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει ο ίδιος όπως και για τον ρόλο του ως πατέρα για τους δύο γιους του μιλάει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Έχετε βιώσει τον λεγόµενο εργασιακό Μεσαίωνα στην τηλεόραση;

Είναι µια εποχή που δουλεύεις πολύ περισσότερο και αµείβεσαι πολύ λιγότερο από ό,τι τα προηγούµενα χρόνια. Εγώ δεν το ’χω ζήσει. Τα πρώτα χρόνια δούλεψα πάρα πολύ σκληρά µέχρι να καθιερωθώ. Η αλήθεια είναι ότι ο χώρος των Μέσων έχει πάρα πολλή ζήτηση και είµαστε πολλοί εκείνοι που θέλουµε να δουλεύουµε σε αυτόν.

Πώς είναι µετά από τόσα χρόνια να κάνετε και πάλι το «Deal»;

Μερικές φορές αισθάνοµαι σαν να µην πέρασε µια µέρα, αλλά έχουν περάσει πολλές. Εκείνη την εποχή, όµως, ήµασταν σε µια φούσκα γενικότερα, είχαµε άγνοια κινδύνου. Ζούσαµε σε µια άλλη Ελλάδα. Ενώ είναι το ίδιο ακριβώς παιχνίδι, ταυτόχρονα είναι εντελώς διαφορετικό, γιατί οι παίκτες έχουν άλλη ψυχολογία και άλλα φρένα.

Εσείς αλλάξατε;

Έχω προσθέσει µερικές χορευτικές φιγούρες στο οπλοστάσιό µου. Πλέον συµµερίζοµαι περισσότερο την αγωνία των παικτών. Προσπαθώ να µη χάνω τον ενθουσιασµό µου για τα πράγµατα, για τη γνωριµία µου µε τους ανθρώπους, για τα συναισθήµατά τους.

∆εν ισχύει ότι όσο περνούν τα χρόνια «βαραίνουµε»;

Εκ των πραγµάτων. Είµαστε λίγο πιο καχύποπτοι, πιο σκεπτικοί, πιο κουρασµένοι από τα πράγµατα. Ο µόνιµος φόβος µου είναι να µη χάσω τον ενθουσιασµό µου.

Ως πατέρας, εν µέσω κρίσης αισθάνεστε µια επιπλέον ανασφάλεια;

Επειδή τα παιδιά πια κατανοούν τα πάντα, έχουν αρχίσει να έχουν κι αυτά ανησυχίες. Αυτό που µου έχει µάθει η ζωή είναι να πηγαίνω βήµα-βήµα. ∆εν κάνω µεγάλα βήµατα και µακροχρόνια σχέδια γιατί όλα αλλάζουν. Προσπαθώ να είµαι ψύχραιµος και να µάθω στα παιδιά µου να έχουν µέτρο και να ξέρουν ότι υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στη ζωή. Θυµάµαι τις δικές µου απογοητεύσεις, αλλά επίσης θυµάµαι και το αίσθηµα του να σηκώνεσαι. Είναι πολύ δυνατό και σε γεµίζει αυτοπεποίθηση.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved