Media

Νέα κόντρα! Πρωινό Vs Φτιάξε Καφέ: «Υπάρχει και το σχόλιο της γαλότσας»

Gossip-tv Team

Χθες στο Πρωινό προβλήθηκε ένα θέμα με την Κατερίνα Λέχου και την επίμονη ερώτηση δημοσιογράφου του Έψιλον εάν θα αποκτήσει παιδί.

Στο πρωινό σχολίασαν ότι η ερώτηση ήταν αγενής και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τόνισε ότι πρόκειται για «δημοσιογραφία της γαλότσας».

Σήμερα λοιπόν η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» πήρε θέση μιας και ήταν η δημοσιογράφος τους που ρώτησε την Λέχου. Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής ξέσπασε και τα έχωσε στον Κωνσταντινίδη:
«Σχολιάστηκε από την παρέα του Πρωινό στον ΑΝΤ1 το γεγονός ότι η Φαίη Τσουράκη, η πολύ καλή δική μας συνάδελφος, ρώτησε την Λέχου για το αν θα υιοθετούσε η ίδια και για να είμαι ακριβής πως βλέπει τις περιπτώσεις υιοθεσίας. Αυτή την ερώτηση η Φαίη δεν την έκανε τυχαία στην Λέχου, γιατί η Λέχου ήταν σε εκδήλωση με κεντρικό περιεχόμενο τα παιδιά και τη μητρότητα. Από μία παρεξήγηση η Λέχου κατάλαβε ότι την ρωτούσαν γιατί η ίδια δεν έχει αποκτήσει παιδί ή αν θέλει η ίδια να αποκτήσει παιδί και απάντησε με έναν τρόπο λίγο τσαντισμένο. Αυτό το απόσπασμα σχολιάστηκε από τον πολύ καλό συνάδελφο και φίλο μου, Στέφανο Κωνσταντινίδη, ως δημοσιογραφία της γαλότσας. Επειδή πέρα από τη δημοσιογραφία της γαλότσας υπάρχει και το σχόλιο της γαλότσας, καλό θα είναι πρώτα να γνωρίζουμε για ποιο λόγο ο celebrity βρίσκεται σε μία εκδήλωση. Η κ. Λέχου ήταν γι’ αυτό εκεί, για τη μητρότητα και τα παιδιά και γι’ αυτό ρωτήθηκε. Όλο αυτό έγινε μια παρεξήγηση για να καταλήξουμε σε ένα σχόλιο της γαλότσας που καλό θα είναι να μην το κάνουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved