Media

Απίστευτο ξέσπασμα Λάκη για το «επεισόδιο» με το συνεργείο του Έψιλον: «Πέταξαν στην γωνία ηθοποιό»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον Λάκη Λαζόπουλο για το «επεισόδιο» που συνέβη με συνεργείο του Έψιλον.

«Δεν θα δώσω καμία δήλωση με το ζόρι», είπε ορθά κοφτά ο ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν θα γίνω μέρος ενός πάνελ το οποίο δεν επιλέγω εγώ να πάω. Δεν μπορεί κανένας την ώρα που πηγαίνω στη δουλειά μου, χωρίς κανένα λόγο, να ουρλιάζει και να τρέχει σαν τρελός με κάμερες δεξιά και αριστερά και να ουρλιάζουν άνευ λόγου και αιτίας. Δεν θέλω να μιλήσω, το λέει η σιωπή μου. Όταν ένας άνθρωπος θέλει να σιωπήσει είναι δικαίωμά του να σιωπήσει. Νόμος υποχρεωτικός από την ώρα που έρχεται ένα μικρόφωνο εσύ να πρέπει να μιλήσεις, δεν υπάρχει». Και δεν δίστασε να πει ότι άρπαξαν ηθοποιό και την έριξαν στη γωνία.
«Το παράπονό τους είναι ότι κάνουν τη δουλειά τους», του είπε κάποια στιγμή ο Παπαδάκης και εκεί ο Λαζόπουλος, ο οποίος είχε αντίθετη άποψη τόνισε: «Όχι, δεν είναι δουλειά τους αυτή. Είναι δικαίωμα του ρεπόρτερ να ρωτάει, αλλά δεν είναι να αρπάζει μια ηθοποιό και να την πετάει στη γωνία. Εκείνη τη στιγμή, την ώρα που κάνω την κίνηση, αρπάζουν έναν άνθρωπο από δίπλα μου και τον πετάνε στη γωνία. Εξαφάνισαν έναν άνθρωπο από το πλάνο.
Εγώ μπορεί να θέλω να επιλέξω που θα μιλήσω. Δεν θέλω να με υποχρεώσει κάποιος σε κάτι που εγώ το απαξιώνω. Απαγορεύεται να μη μου αρέσουν εκπομπές στην τηλεόραση και να μη θέλω να είμαι μέρος μιας εκπομπής που δεν μου αρέσει; Δεν είναι υποχρεωμένος οποιοσδήποτε άνθρωπος, το κόμπλεξ κάθε αγράμματου να το σεβαστεί. Με συγχωρείτε που σας το λέω αυτό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.Στημένα όλα ότι κάτι γίνεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved