Ο Κώστας Φραγκολιάς για τη σχέση του με τον Δήμο Βερύκιο: «Είναι σαν να είµαι ο ατίθασος υιός»
Media

Ο Κώστας Φραγκολιάς για τη σχέση του με τον Δήμο Βερύκιο: «Είναι σαν να είµαι ο ατίθασος υιός»

Πώς νιώθει που βρίσκεται στο πάνελ του Happy Day και ποια είναι η πραγματική του σχέση με τον Δήμο Βερύκιο; Ο Κώστας Φραγκολιάς μιλάει για όλα...

Ακόµη µια χρονιά στο «Happy day». Υπάρχει ρουτίνα πλέον;

Ρουτίνα όχι. Απλώς κάποιες φορές είναι καλύτερες από άλλες. Εξαρτάται από την περίοδο, την εκποµπή, τη θεµατολογία και τις σχέσεις µας. Σε όλες τις δουλειές υπάρχουν σκαµπανεβάσµατα. Είναι πολύ µικρές οι προστριβές και ουσιαστικά ανούσιες.

Πώς είναι η σχέση σας µε τον ∆ήµο Βερύκιο;

∆όξα τω Θεώ, έχουµε τον ∆ήµο Βερύκιο. Μεταξύ µας υπάρχει µια ιδιαίτερη σχέση, είναι σαν να είµαι ο ατίθασος υιός. Πάντα προσπαθεί να µε «µαντρώσει» και να µε συµβουλέψει. Φυσικά καλοπροαίρετα, απλώς πάντα µε τον δικό του καυστικό και χιουµοριστικό τρόπο. Τα λέµε ωραία και µου αρέσει αυτό.

Είχατε δηλώσει στο παρελθόν ότι η παρουσίαση δεν είναι το φόρτε σας; Τι άλλαξε από τότε;

∆εν αυτοπροσδιορίζοµαι ως παρουσιαστής. Ανήκω σε ένα πάνελ. ∆εν παρουσιάζω θέµατα ούτε βγαίνω µπροστά. Τον ξέρω καλά τον ρόλο µου, τον αποδέχοµαι και µου αρέσει. ∆εν νιώθω άνεση µε το να παρουσιάσω κάτι. Μου αρέσει πιο πολύ η υποκριτική. Στην υποκριτική βάζεις µπροστά σου ένα άλλο φάσµα, στο οποίο µπορείς να κρύψεις ακόµη και τις αδυναµίες σου. Στην παρουσίαση είσαι εσύ, ο εαυτός σου, και κρίνεσαι.

Πώς αντιµετωπίζετε τις αρνητικές κριτικές;

Αν είναι βάσιµες και στέκονται, τις λαµβάνω υπόψη µου.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved