Φωτεινή Γεωργίου: «Βάζουµε ψυχή σε αυτό που κάνουµε και σεβασµό στη σχέση µας µε τον τηλεθεατή»
Media

Φωτεινή Γεωργίου: «Βάζουµε ψυχή σε αυτό που κάνουµε και σεβασµό στη σχέση µας µε τον τηλεθεατή»

Η Φωτεινή Γεωργίου τα τελευταία πέντε χρόνια μας ενημερώνει για την υγεία μας μέσα από την εκπομπή της "Υγεία πάνω απ’ όλα". Η ίδια μιλάει για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη δουλειά της αλλά και τη διαχρονικότητα της δουλειάς της. 

Έχουν προσπαθήσει αρκετές εκποµπές υγείας να σταθούν τηλεοπτικά, όµως δεν το έχουν καταφέρει, µε εξαίρεση ελάχιστες, ανάµεσα στις οποίες και η δική σας. Ποιο είναι το µυστικό;

∆εν ξέρω αν αυτό που θα σας πω είναι µυστικό... Είναι, όµως, ο δικός µου κανόνας, που τηρώ ευλαβικά εδώ και πέντε χρόνια που βρίσκεται στον αέρα αυτή η εκποµπή. Βάζουµε ψυχή σε αυτό που κάνουµε, πολλή αλήθεια και σεβασµό στη σχέση µας µε τον τηλεθεατή.

Πριν από κάποιο διάστηµα επιτήδειοι χρησιµοποιούσαν το όνοµά σας και το όνοµα της εκποµπής για να αποσπάσουν χρήµατα. Έχει λήξει αυτή η υπόθεση;

Το θέµα αυτό το χειρίστηκε το νοµικό τµήµα του ΑΝΤ1. Από την πρώτη στιγµή, όµως, ενηµερώσαµε τους τηλεθεατές και κατά συνέπεια τους επιστήµονες που µας παρακολουθούν για την απάτη.

Τα τελευταία χρόνια η δηµοσιογραφία, όπως και πολλά επαγγέλµατα, πλήττεται. Φοβάστε;

Προβληµατίζοµαι πολύ, όπως όλοι οι εργαζόµενοι και όλοι οι συνάδελφοι σε αυτό τον τόσο επισφαλή πλέον επαγγελµατικό χώρο. Όµως, όπως και να αισθάνοµαι, όπως και να αισθάνεσαι, το µυστικό είναι να προχωράς! Να βάζεις στόχους, να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ελπίζεις στα καλύτερα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved