Media

Η απίστευτη γκάφα δύο δελτίων ειδήσεων και η απολογία του Αντώνη Σρόιτερ!

Gossip-tv Team

Όταν συμβαίνουν τέτοιου είδους «γκάφες» και μάλιστα... ολκής, μόνο αμηχανία μπορεί να υπάρξει από τους άμεσα υπεύθυνους!

Αυτή τη φορά Αντώνης Σρόιτερ και Νίκος Ευαγγελάτος έπεσαν σε... ατόπημα κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων που παρουσίασαν την περασμένη Πέμπτη. Πιο συγκεκριμένα, τα βίντεο που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του κοινού, αναφέρονταν στις τεταμένες σχέσεις που υπάρχουν αυτό τον καιρό ανάμεσα σε Βόρειο Κορέα και Αμερική. Μόνο που το βίντεο που προβλήθηκε με το ρεπορτάζ περιλάμβανε πλάνα από ένα κοριτσάκι που μιλάει εναντίον της Αμερικής, δήθεν ότι επρόκειτο για ένα ακόμα βίντεο προπαγάνδας των βορειοκορεατών εναντίον των ΗΠΑ, όμως μόνο αυτό δεν ήταν. Επρόκειτο για πλάνα από τη γνωστή κωμική ταινία του 2014 “The Interview” και δεν είχε καμία σχέση με προπαγανδιστικό βίντεο της Βόρειας Κορέας, από αυτά που μας έχει συνηθίσει το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν ο οποίος ως γνωστόν έχει αποκλεισμένο τον λαό του από όλον τον πλανήτη και αφήνει να διαρρεύσει υλικό μόνο αυτό που επιλέγει εκείνος.

Τόσο ο Νίκος Ευαγγελάτος μέσα από το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει όσο και ο Αντώνης Σρόιτερ μέσα από τα social media έσπευσαν να διορθώσουν την γκάφα της προβολής αυτού του βίντεο με τον τελευταίο να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Γκάφα μας καλή, ιστορία με το κοριτσάκι στη Βόρεια Κορέα. Θα διορθωθούμε. Να χθες δεν παίξαμε την είδηση της εισβολής των εξωγήινων πχ. Είδαμε τελευταία στιγμή στα πλάνα τον Will Smith να πιλοτάρει F-16. ήδη βελτιωνόμαστε»... Αρκετή δόση χιούμορ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved