Ολυμπιάδα Ολυμπίτη: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Πάτµο, όταν κάνω τον κύκλο των ονείρων»
Media

Ολυμπιάδα Ολυμπίτη: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Πάτµο, όταν κάνω τον κύκλο των ονείρων»

Η Ολυµπιάδα Ολυµπίτη η οποία παρουσιάζει εκπομπή μαγειρικής στην ΕΡΤ2, μιλάει για την πιθανότητα να αποκτήσει οικογένεια, για τη ζωή στα νησιά όπου μεγάλωσε αλλά και για τα όνειρά της... 

Η δηµοσιότητα άλλαξε τις καθηµερινές σας ισορροπίες;

Τις ισορροπίες µου δεν τις αλλάζει καµία δηµοσιότητα. Τα πόδια µου φορούν τσιµεντένια παπούτσια από την αρχή της ζωής µου.

Θα µπορούσατε να αφήσετε την καριέρα σας για χάρη της οικογένειας;

∆εν έχω οικογένεια. Είµαι µόνη µου. Ξέρετε, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι πρέπει κάποιος να κάνει µια θυσία για να διαλύσει το ένα µέσα στο άλλο. Στη ζωή αξίζει η υπέρβαση. Το να µοιράζεις τον εαυτό σου σε περισσότερες από µία αξίες.

Σκέφτεστε να επιστρέψετε κάποτε στα νησιά που µεγαλώσατε, στη Σάµο ή την Πάτµο;

Η ζωή σε ένα νησί είναι µια άλλη ζωή. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Πάτµο, όταν κάνω τον κύκλο των ονείρων και των στόχων µου που αφορούν την Αθήνα. Στον παράδεισό µου θα επιστρέψω για να διαβάσω και να γράψω.

Πώς αποφορτίζεστε µέσα στην ηµέρα;

Φροντίζω να διαβάζω. Στο κοµοδίνο µου υπάρχουν πάντα δύο βιβλία. Μυθιστόρηµα και ποίηση, που αρχίζουν και τελειώνουν παράλληλα. Αυτά είναι η αληθινή µου αναπνοή. Η ουσιαστική µου άσκηση.

Ποια θα ήταν η ιδανική εκποµπή για εσάς;

Μια εκποµπή ενηµερωτική και διδακτική για τον πολιτισµό και τα παιδιά. Αγαπάω τον πολιτισµό και λατρεύω τα παιδιά. Το αγαπηµένο µου παιχνίδι είναι να αναµειγνύω τρυφερά τα υλικά. Έχω µια ιδέα...

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved