Media

Δεν πάει ο νους σας! Γυναίκα Έλληνα τραγουδιστή με δική της εκπομπή - Δείτε το trailer

Gossip-tv Team

Θα έχει δική της εκπομπή στην τηλεόραση και θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος για την σύζυγο του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα Τελώνη, η οποία ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και η εκπομπή της θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 10:30. Η Αντελίνα θα μας λέει τη δική της καλημέρα μέσα από το κανάλι ΑΡΤ και η εκπομπή θα λέγεται «Καλημέρα τι κάνεις» από το ομώνυμο τραγούδι του πεθερού της, Γιάννη Πάριου το οποίο είναι και το τραγούδι της εκπομπής.
Η ίδια έγραψε στο Facebook:

«Την πιο γλυκιά καλημέρα του κόσμου σε όλους!!!
Η παρέα μου κι εγώ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ....με παααάρα πολλή αγάπη και τρομερό κέφι...ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10.30 ΜΕ 13.00 ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΑΡΤ!!!
Λίγες μέρες έμειναν...
Στις 9 Σεπτέμβρη θα πούμε όλοι μαζί “ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ”!!! ❤️ ❤️ ❤️ ☀️ ☕️
Όλα τα ευχαριστώ του κόσμου στον άντρα μου Χάρης Βαρθακούρης και στα παιδάκια μας που είναι δίπλα μου απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο και με στηρίζουν σε όλα.
Μώρο μου, ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ, Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και χωρίς να μου κρατάς το χέρι δεν πάω πουθενά και δεν είμαι τίποτα!!!

Χίλια ευχαριστώ όλη μου την οικογένεια, και το γραφω τοσο συγκινημένη, που είναι πάντα δίπλα μου και στήριγμα μου σε όλα, ακούραστοι και πάντα έτοιμοι να προσφέρουν και να βοηθήσουν με την καρδιά τους!

Επίσης όλα τα ευχαριστώ του κόσμου στον Πρόεδρο, στην διέυθυνση του σταθμού, στην ομάδα μου (Fenia Paleogianni Fibs PiterPan Dora Loukisa Xenia Kousinioris Iliana Kalyva)και σε όλο το κανάλι γενικά που μου ανοίξαν την αγκαλιά τους, μ’ έκαναν να αιστανθώ οικογένεια, μ’ εμπιστευτηκαν και δουλευουν ακούραστα μέρα νύχτα για το καλύτερο αποτέλεσμα!!!

Τεράστιο ευχαριστώ στον κύριο Σπανουδάκη και στην συζυγό του Ντόρη για την ευγενική παραχώρηση του “Καλημέρα τί κάνεις” όπως και στον τεράστιο καλλιτέχνη και πάνω απ’ όλα άνθρωπο Γιάννη Πάριο, τον λατρεμένο μου πεθερό που με την ευχή του και την φωνή του θα μου δίνει δύναμη!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!!! ❤️ ❤️ ❤️
Δεν φαντάζεστε τι δώρο είναι και τι δύναμη μου δίνουν τα λόγια, η αγάπη και η πίστη σας σε μένα ότι θα τα καταφέρω!
Σας χρειάζομαι δίπλα μου, να μου κρατάτε νοητά το χέρι και να προσευχεστε για μένα περισσότερο από ποτέ στο καινούργιο μου ξεκίνημα που η καρδιά μου θα κοντευει να σπάσει!!!
Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να σας επιστρεψω με όλη μου την αγάπη αυτά που έχετε κανει για την οικογένεια μου και για μένα!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΜΑΖΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ!!!

Ελπίζω να σας αρέσει...
❤️ ❤️ ❤️ ☀️ ☀️ ☕️

Ραντεβού το Σάββατο ☕️ » Καλή αρχή στην Αντελίνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved