Media

Survival Secret: Τι απαντά ο Σόμμερ για τις ομπρέλες παραθεριστών, τα μηχανάκια και τα σπίτια;

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή της Μαρίας Ένεζλη φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κώστας Σόμμερ.

Ο παρουσιαστής του Survival Secret μίλησε για τη σημερινή αποχώρηση ενώ αναφέρθηκε και σε όλα εκείνα τα ευτράπελα, όπως το γεγονός ότι στα πλάνα φαίνονται τα σπίτια, περνούν μηχανάκια πίσω από τους παίκτες ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται σπίτια κατοίκων της Κουρούτας.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στο σημερινό γύρισμα των αγωνισμάτων υπήρχε ένταση με κόντρες δυνατές. Με την σημερινή αποχώρηση θα μικρύνει η ομάδα. Είναι δύσκολο, όπως και να ‘χει», είπε.

Όσο για τα πλάνα και εκείνα που δεν θα έπρεπε κανονικά να υπάρχουν στο μονταρισμένο υλικό είπε:

«Με τα νούμερα που κάνουμε αυτή τη στιγμή, αν κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να κοπούμε, νομίζω ότι είναι αστείο. Εγώ προσωπικά, δεν είμαι ο αρμόδιος που πρέπει να ρωτήσετε, δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση και θα έπεφτα και από τα σύννεφα αν ήταν αυτό προς συζήτηση στο τραπέζι. Γίνανε κάποια λάθη, γίνανε κάποιες αλλαγές. Έγινε λάθος ότι όντως δείξαμε και είδαμε κάποια πράγματα. Βέβαια θέλω να τονίσω πως δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε κάπου στον Άρη και δεν υπάρχει τίποτα κοντά. Σαφώς και υπάρχουν κοντά σπίτια αλλά έχουμε απομονώσει τους παίκτες και δεν έχουν καμία επαφή», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved