Media

Η Φαίη Σκορδά «άδειασε» on air την Σπυροπούλου: «Αυτό που είχα ζήσει εκείνο το βράδυ ήταν πολύ...»

Gossip-tv Team

Τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και πιο συγκεκριμένα την απάντηση της σχετικά με το αν κάποιος έχει χάσει τη δουλειά του εξαιτίας της, σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Το Πρωινό.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα ρώτησε ευθέως τον πρώην συνεργάτη της Σπυροπούλου, Θέμη Γεωργαντά αν κάτι τέτοιο ισχύει με εκείνον να απαντά:

«Όταν συνεργάζομαι με κάποιους ανθρώπους, δεν είναι ωραίο και έντιμο να βγαίνω και να μιλάω για αυτούς! Έγιναν διάφορα εκείνη τη χρονιά, και από την επόμενη, πήρε τα ηνία της εκπομπής η Κωνσταντίνα, και φύγαμε και η Ναταλία και εγώ!», είπε με την παρουσιάστρια να συμπληρώνει:

«Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι μια πολύ ωραία κοπέλα, είναι μια κούκλα, ελκυστική τηλεοπτικά. Εμένα μου αρέσει! Από εκεί και πέρα, όμως, κανείς δεν μπορεί να ξέρει και τι έχει συμβεί σε μία εκπομπή, μου έχουν πει ιστορίες, αλλά δεν θα τις πω δημοσίως εγώ για αυτούς! Και δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική! Από την άλλη, δεν είναι κακό να υπάρξει πρόβλημα με έναν συνεργάτη, η επανάληψη αυτού είναι που δημιούργησε το πρόβλημα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved