Media

Η Καινούργιου αποκαλύπτει για την Σπυροπούλου: «Είχε αυλή. Έκανε ό, τι γούσταρε»

Gossip-tv Team

Σε όλα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τοποθετήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της κάνοντας αποκαλύψεις τις οποίες δεν περιμέναμε

«Για το θέμα της Φλορίντας και της Νάνσυς, εγώ δίνω δίκιο στην Κωνσταντίνα. Όντως η Κωνσταντίνα έκανε ό,τι γούσταρε, αυτή τις επέλεξε. Το θέμα είναι πως συμπεριφέρθηκαν και αυτές μετά. Γιατί αυτό το με το που θα τελειώσει η συνεργασία, δεν σε ξέρουμε δεν έχουμε επαφή, εμένα αυτοί οι άνθρωποι με ενοχλούν», είπε και συνέχισε:

«Ο Θέμης με ρωτάει, επειδή ήμουν στον Alpha, αν έκανε ό,τι ήθελε η Κωνσταντίνα. Έκανε η αλήθεια είναι. Υπήρχε δυστυχώς ένας φόβος και είχε πάρα πολύ μεγάλη αυλή, παραγωγούς, διευθυντές, όλοι ό,τι πει η Κωνσταντίνα. Μπορεί να μην έφταιγε η Κωνσταντίνα, μπορεί να έφταιγαν οι γύρω γύρω που δεν κάθισαν να την πιάσουν και να της πουν, εδώ τα πράγματα είναι ένα, δύο, πέντε, δέκα. Απλά όταν έφυγε η Κωνσταντίνα την κλώτσησαν όλοι και έκαναν πως δεν την ήξεραν. Για εμένα δεν φταίει η Σπυροπούλου, φταίει το περιβάλλον», είπε για να καταλήξει:

«Πες πως δεν ήταν και το πιο ευγενικό κορίτσι του κόσμου. Αν δεν σε πιάσει ένας διευθυντής να σου πει «Πρόσεξε να δεις κούκλα μου, εδώ πέρα δεν είναι το κοτέτσι σου, εδώ είναι κανάλι και όλοι τηρούμε κάποιους όρους». Αν δε σε πιάσουν να σου πουν έτσι, καλά τους κάνει στην τελική. Εμένα γιατί με έπιαναν; Τον Μουτσινά γιατί τον έπιαναν; Τη φοβόντουσαν. Δεν φταίει η Σπυροπούλου».

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή της στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved