Γιάννα Παπαδάκου: «Νοµίζω ότι η παραγωγή του «Survivor» ήταν πράγµατι µια επιτυχηµένη παραγωγή»
Media

Γιάννα Παπαδάκου: «Νοµίζω ότι η παραγωγή του «Survivor» ήταν πράγµατι µια επιτυχηµένη παραγωγή»

Η Γιάννα Παπαδάκου, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή έρευνας του Alpha Check point, μιλάει για τις λύπες και τις χαρές που της έχει δώσει η δουλειά της αλλά και για το πώς βλέπει την άνθηση των reality παιχνιδιών στην ελληνική τηλεόραση. 

Η δηµοσιογραφία αποδείχθηκε αυτό που ονειρευόσασταν πάντα;

Έχω ξαναπεί ότι η δηµοσιογραφία, όταν µάλιστα είναι ερευνητική δηµοσιογραφία, σου δίνει περισσότερες λύπες παρά χαρές. ∆εν µε έχει απογοητεύσει, µου έχει µάθει πολλά, έχω µεγαλώσει µαζί της, µε έχει ταξιδέψει και έχω γνωρίσει ανθρώπους που πραγµατικά είµαι πολύ ευτυχισµένη που τους γνώρισα.

Γιατί επιλέξατε την έρευνα;

Πάντα επέλεγα τα δύσκολα. Ξεκίνησα από το να διηγούµαι µια ιστορία µε τον δικό µου τρόπο, ήθελα από µικρή να αποκαλύπτω πλευρές που κάποιοι ήθελαν να τις κρύψουν και κάποια στιγµή, κυνηγώντας απλώς την είδηση, η ερευνητική δηµοσιογραφία φαινόταν σαν µονόδροµος σε αυτό που ήθελα να κάνω.

Έχετε ρισκάρει στον βωµό µιας είδησης;

Πολλές φορές. Ευτυχώς στη συντριπτική πλειονότητα έχω δικαιωθεί. Κάποιες φορές είναι και θέµα τύχης να αποκαθίστανται οι αλήθειες πολύ γρήγορα. Κυρίως, όµως, είναι θέµα σκληρής δουλειάς και διασταύρωσης της είδησης.

Πώς σχολιάζετε τα νέα προγράµµατα της τηλεόρασης, π.χ. την επιστροφή των ριάλιτι επιβίωσης;

Νοµίζω ότι η παραγωγή του «Survivor» ήταν πράγµατι µια επιτυχηµένη παραγωγή. Χαίροµαι που το κανάλι όπου δουλεύω, ο Alpha, δεν ενέδωσε στο να επαναλάβει ένα κακέκτυπο µιας επιτυχίας και ακολούθησε δικούς του δρόµους µε επιτυχία, αφού τα νούµερα τηλεθέασης δικαιώνουν αυτή την επιλογή.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved