Media

Το σοκ της Ντορέττας on air με ένα τηλεφώνημα- Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Όπως κάθε μέρα στην εκπομπή «ΕΔΩ» έτσι και σήμερα, έβγαλαν τηλεφωνικές γραμμές για αν σχολιάσουν το στυλ των κοριτσιών του «My style rocks» και να μαντέψουν που πηγαίνουν.

Όλα ωραία και καλά μέχρι την στιγμή που στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο κύριος Δημήτρης, ο οποίος όπως είπε δεν ήθελε να σχολιάσει το στυλ των κοριτσιών, αλλά να πει την άποψη του για την κριτική επιτροπή και το παιχνίδι. Φυσικά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου του έδωσε τον χρόνο να μιλήσει, αλλά ο κύριος Δημήτρης ήταν χείμαρρος και δεν έλεγε να σταματήσει.

««Δεν θα ήθελα να κρίνω καμία από τις κοπέλες, θα ήθελα όμως να σας πω για την κριτική επιτροπή που μεροληπτούν με τη Ραμόνα συνεχώς. Το δέχεστε; Εσείς ξέρετε. Από την επιτροπή είπαν στις κοπέλες ποτέ πως να περπατάνε; Έχουμε την Τούνη που γέρνει μπροστά και κλωτσάει προς τα πίσω»

«Δεν είναι σχολή μοντέλων το My style rocks!» του απάντησε η Ντορέττα και εκείνος συνέχισε: «Ναι, αλλά όταν λέμε για στυλ και εσείς γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, δεν πρέπει μια κοπελίτσα να περπατά και όμορφα. Αμφιβάλλετε ότι μεροληπτούν για ορισμένες κοπέλες; Τη Σοφία την έχουν χαντακώσει, την Βρισηίδα την έχουν χαντακώσει. Και τώρα θέλω να σας πω για τον κύριο Χάρη. Επιτρέπεται στυλίστας ο κύριος Κουδουνάρης να αφήνει τον κύριο Χάρη με γραβάτα ριγέ, καρό πουκάμισο και μαντηλάκι. Δεν μπορούσε να πει στον φίλο και συνάδελφο του; Ριγέ με καρό ταιριάζει ποτέ;»

Δείτε στο video που ακολουθεί όλα όσα έγιναν on air:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved