Media

Λευτέρης Παρασκευάς: Αυτή είναι η αλήθεια για το φιλανθρωπικό του έργο

Gossip-tv Team

Ο Λευτέρης Παρασκευάς αποχώρησε από το Nomads και βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το τι θα έκανε το έπαθλο αλλά και για το φιλανθρωπικό του έργο.

Ο Λευτέρης είπε για το τι θα έκανε το έπαθλο: «Το είχα πει και στην πρώτη μου συνέντευξη πριν φύγω από εδώ, ότι με το που έβγαινα θα τελείωνα το πάρκο της Κιβωτού που έχω project αυτή την χρονιά».
Όσο για το φιλανθρωπικό του έργο, τόνισε: «Το 2011 έλαβα μέρος σε έναν αγώνα τριάθλου ένα IronMan που το βρήκα ως αυτό που έχω κάτι τεράστιο. Με το που γύρισα έκανα έναν ίδιο αγώνα στο Βόλο, για να βοηθήσω το ορφανοτροφείο. Μάζεψα σε δύο εβδομάδες 11.000 ευρώ… Μετά καθιερώθηκε ως αγώνας που ονομάζεται Magnathlon… Μετά δημιούργησα έναν άλλο αγώνα το «Κολυμπώ για τους άλλους», που έρχονται κολυμβητές και με το αντίτιμο βοηθάμε το σύλλογο, κάποιο ίδρυμα ή κάποιον που να το χρειάζεται ατομικά… Μου βγήκε ως ανάγκη και πια έχει γίνει στόχος ζωής. Όταν έρχεσαι σε επαφή με ευπαθείς ομάδες συνειδητοποιείς ότι είσαι στον παράδεισο και αυτοί σε πολύ υποδεέστερη κατάσταση από ότι είσαι εσύ. Μετά μπαίνεις στη διαδικασία και αλλάζεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved