Μαρία Μπεκατώρου: «Τελικά νοµίζω ότι το Still Standing ήταν µεγαλύτερο στοίχηµα από το YFSF»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Τελικά νοµίζω ότι το Still Standing ήταν µεγαλύτερο στοίχηµα από το YFSF»

Η Μαρία Μπεκατώρου σε έναν μικρό απολογισμό, μιλάει για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της μέχρι στιγμής ενώ αποκαλύπτει και το παρασκήνιο των γυρισμάτων των γιορτινών επεισοδίων του Still standing με τόσους και τόσους ηθοποιούς και παρουσιαστές που πέρασαν από το πλατό. 

Πάµε στο «Still standing» που ανέλαβες φέτος. Σε κέντρισε αυτό το στοίχηµα;

Ηταν ένα στοίχηµα, ναι. Ενιωσα για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν στο «YFSF») ότι πέφτω στα βαθιά. Αν και τελικά νοµίζω ότι αυτό ήταν µεγαλύτερο στοίχηµα.

Βρεθήκατε απέναντι µε τον Χρήστο Φερεντίνο και πήρες πολλές φορές κεφάλι. Σε πιάνει «λύσσα» ανταγωνισµού ποτέ;

Ποτέ δεν το είχα αυτό. Απλώς χάρηκα που το «Still standing» το αγάπησε ο κόσµος και το έβαλε στην τηλεοπτική του καθηµερινότητα. Μόνο αυτό ήθελα. Γιατί ο ανταγωνισµός στη συγκεκριµένη ζώνη είναι µεγάλος.

Στον επόµενο τόνο τι; Τι ετοιµάζεις για τη συνέχεια τηλεοπτικά;

Προς το παρόν συνεχίζουµε τα γυρίσµατα του «Still standing». ∆εν γνωρίζω για κάτι άλλο…

Πάµε στα γιορτινά επεισόδια. Τη ∆ευτέρα έχεις «Μπαµπά, µην ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Να υποθέσω ότι κλάψατε από τα γέλια; Πες µου την αδυναµία σου από τον θίασο και τον... έρωτά σου.

Εντάξει, τρελό γέλιο! Θα σου πω ότι αγαπώ τη Βασιλική Ανδρίτσου, γιατί τα λέµε και εκτός, και το αγόρι µου, τον Ησαΐα Ματιάµπα, που αγαπηθήκαµε πιο πολύ στο «YFSF». Αλλά τώρα τους γνώρισα όλους και φτιάξαµε ένα καταπληκτικό επεισόδιο!

Τετάρτη σκάνε µύτη τα… «Κάτι χωρισµένα παλικάρια», µου λένε. Αλλο κλάµα εκεί; Προτιµάς Κόκλα ή Αθανασίου; Σε βάζω σε δίληµµα, τέτοιος άνθρωπος είµαι...

Είσαι εσύ ένας (σ.σ.: γελάει)! Και τους δύο τους συµπαθώ πολύ και τους γνωρίζω και λιγουλάκι παραπάνω. Τους εκτιµώ πολύ και ως προσωπικότητες και ως ηθοποιούς και µας προσέφεραν µαζί µε όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς απίστευτες στιγµές στο «Still standing».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved