Ποια λέει: «Δεν έχω και από τη φύση µου τη χάρη που απαιτεί η ψυχαγωγία… "Εγώ είµαι «αγγούρι"»;
Media

Ποια λέει: «Δεν έχω και από τη φύση µου τη χάρη που απαιτεί η ψυχαγωγία… "Εγώ είµαι «αγγούρι"»;

Ενημέρωση ή ψυχαγωγία; Η Ράνια Τζίμα ψηφίζει ξεκάθαρα το πρώτο και εξηγεί τους λόγους. 

Τελευταία ο Alpha επιχειρεί µια στροφή προς την ενηµέρωση;

Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανόν, ιδιαίτερα µετά τη µετακίνηση του διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Παπαδρόσου στη θέση του προέδρου του σταθµού. Ο ρόλος του απαιτεί στρατηγικές και κεντρικές αποφάσεις. Παρ’ όλα αυτά, ο Β. Παπαδρόσος είναι δηµοσιογράφος και άνθρωπος της ενηµέρωσης. Σε βάθος χρόνου αυτό βοήθησε και θα βοηθήσει όλο και περισσότερο. Αυτό επιθυµεί και ο ίδιος, αφού είναι ένας από εµάς και όχι απλώς ένας µάνατζερ.

Η ενασχόληση µε την ψυχαγωγία δεν σας έχει περάσει από το µυαλό;

Αν µε γνωρίζατε προσωπικά, ούτε από το δικό σας µυαλό θα περνούσε (σ.σ.: γελάει)! Σε καµία περίπτωση δεν αφορίζω την ψυχαγωγία, είναι πολύ δύσκολη δουλειά. Η ψυχαγωγία έχει ποσοτικούς στόχους, που αφορούν τα στάνταρ νούµερα τηλεθέασης που πρέπει να πετύχει. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κοµψή ψυχαγωγία µε αισθητική και ισορροπία. Η ψυχαγωγία είναι µια δύσκολη εξίσωση. ∆εν έχω τόσο γερό στοµάχι. Από την άλλη, δεν έχω και από τη φύση µου τη χάρη που απαιτούν αυτές οι δουλειές… Εγώ είµαι «αγγούρι».

Πώς αντιδράσατε όταν η προσωπική σας ζωή βρέθηκε µπροστά στα φώτα;

Καταλαβαίνω απόλυτα τον συνάδελφο που του έχουν αναθέσει να µε ρωτήσει οτιδήποτε και να µε φωτογραφίσει. Αποφεύγω να εκθέτω κοµµάτια της προσωπικής µου ζωής στη δηµοσιότητα. Ερχοµαι σε δύσκολη θέση.

Η προβολή συνεπάγεται καλύτερη αµοιβή;

Αυτό είναι ένα «εσωτερικό χρηµατιστήριο» της δουλειάς. Μια καλύτερη αµοιβή ή θέση δεν έρχεται µέσα από αυτού του είδους την προβολή. ∆εν πιστεύω ότι θα µου φέρει περισσότερα χρήµατα ή δουλειές το να φωτογραφηθώ µε το παιδί µου ή τον άντρα µου. Θα έρθει µόνο αν κάνω καλύτερα τη δουλειά µου. Καµία σοβαρή επιχείρηση δεν θα επενδύσει σε έναν άνθρωπο, επειδή φωτογραφήθηκε µε την οικογένειά του.

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved