Media

Έξαλλες Σκορδά-Θρασκιά με τηλεθεατή στο Πρωινό – Αναγκάστηκε να κλείσει το Πρωινό

Gossip-tv Team

Μία ατάκα του τηλεθεατή στο Πρωινό στη στήλη «Κοιτάω μπροστά» ανάγκασε τη Φαίη Σκορδά να κλείσει την εκπομπή της δίχως να πει πολλά πολλά, αλλά είπε στον τηλεθεατή, που ήταν στο τηλέφωνο: «Καλό ταξίδι»!

Ο τηλεθεατής είχε διαφορετικές απόψεις από τη Φαίη Σκορδά και τη Ράνια Θρασκιά για τον τρόπο λειτουργίας της οικογένειας!

Ο κύριος Δημήτρης είπε: «Ακούμε αυτά που λέει η μαμά με μεγάλη προσοχή, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχω εγώ. Σε ένα αεροπλάνο υπάρχουν δύο κυβερνήτες, πάντα υπάρχει ο συγκυβερνήτης και ο κυβερνήτης, για τα πάντα έχει ευθύνη ο κυβερνήτης. Αν οι δύο κυβερνήτες τραβήξουν ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά, το αεροπλάνο το βουλιάξανε. Ναι, είμαι ο κυβερνήτης».

Και τότε οι παρουσιάστριες άρχισαν να τα παίρνουν και του απάντησαν: «Να είναι ευχαριστημένοι και οι επιβάτες κύριε Δημήτρη, ε; Πού να το πας ένα αεροπλάνο μόνο του;».
Και ο κύριος Δημήτρης συνέχισε«Η μητέρα είναι ο μπουρλοτιέρης της οικογένειας! Σας ξινίζω λίγο με αυτά που λέω, αλλά πιστεύω ότι κουμάντο στην οικογένεια πρέπει να κάνει ένας και το αιτιολογώ αυτό. Όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει και έχουν βάσει αυτές οι παροιμίες».
Η γκριμάτσα της Ράνιας ήταν όλα τα λεφτά και η Φαίη Σκορδά είπε: «καλό ταξίδι» και έκλεισε την εκπομπή "Το πρωινό"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved