Media

Κοκαλίτσα: Το θάψιμο από τους συμπαίκτες της, η απομόνωση, οι κλειστές κάμερες και οι κλίκες

Gossip-tv Team

Για όλους και για όλα μίλησε η Αγγελική Κοκαλίτσα και έδωσε… απαντήσεις.

Η παίκτρια των Μαχητών πήγε καλεσμένη στην εκπομπή ΕΔΩ Survivor και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το αρνητικό κλίμα εις βάρος της ξεκίνησε κατά την γνωριμία των παικτών στα casting, στην Αθήνα αλλά και στις φωτογραφίσεις. Ένιωσε μεγάλο ανταγωνισμό από το γυναικείο φύλο.

Άκουσε πολλά αρνητικά σχόλια από τις συμπαίκτριες της. Σε μια σχετική κουβέντα, μπήκαν στον χορό και συμπαίκτες της. «Δεν ένιωσα όμορφα» είπε χαρακτηριστικά.

«Άκουσα σεξιστικά σχόλια. Για την εμφάνισή μου. Ότι ήμουν αδύνατη πολύ για το άθλημα που έκαναν.» Αναφέρθηκε και στις υποψίες των συμπαικτών της περί… διαφήμιση που είχε πριν μπει στο παιχνίδι. Το θεώρησαν ως προβάδισμα. Κάποια σχόλια τα άκουσε στην Μαδρίτη πριν πάρουν το άλλο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο. Στον Άγιο Δομίνικο άκουσε μάλιστα παίκτρια να λέει «σταματήστε να την σχολιάζετε. Μην την κράζετε.»

«Χαρακτηρίστηκα η αδύναμη της ομάδας από το πρώτο κιόλας αγώνισμα» είπε η Αγγελική Κοκαλίτσα εκφράζοντας το παράπονό της επειδή δεν την άφηναν να παίζει.

Στην συνέχεια ανέφερε ότι: «Ήμουν πέντε ώρες μόνη μου. Ερχόντουσαν να μου μιλήσουν μόνο όταν ήταν οι κάμερες μπροστά. Αυτό το θεώρησα διπροσωπία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved