Μουτσινάς για Μακρυπούλια: «∆εν είµαστε απλώς γνωστοί, είµαστε φίλοι-συγγενείς. Είµαστε οικογένεια»
Media

Μουτσινάς για Μακρυπούλια: «∆εν είµαστε απλώς γνωστοί, είµαστε φίλοι-συγγενείς. Είµαστε οικογένεια»

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει για τη βαθιά σχέση αγάπης που διατηρεί με την συμπαρουσιάστριά του στο Sunday Live, Ζέτα Μακρυπούλια... 

Θα µπορούσαµε να πούµε ότι γυρίζουµε σιγά-σιγά σελίδα στην τηλεόραση;

Σαφώς, και µάλιστα το «Sunday Live» θα δίνει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να διαφηµίσουν τους δίσκους τους, αλλά και να τους δει και κόσµος, ο οποίος δεν µπορεί να τους απολαύσει στα νυχτερινά κέντρα. Θέλουµε να διασκεδάσει ο άλλος από τον καναπέ του σπιτιού του.

Πώς είναι η συνεργασία µε τη φίλη σου Ζέτα Μακρυπούλια;

Εχουµε συνεργαστεί µε τη Ζέτα στο θέατρο, αλλά όχι στην τηλεόραση και τώρα είµαστε πολύ χαρούµενοι. Είµαστε φίλοι γύρω στα 10 χρόνια. ∆εν είµαστε απλώς γνωστοί, είµαστε φίλοι-συγγενείς. Είµαστε οικογένεια. Οπότε είναι πολύ ωραίο γιατί µοιραζόµαστε το άγχος, αλλά έχουµε και µια ξεχωριστή επικοινωνία. Αυτό είναι κάτι πολύ σηµαντικό, λαµβάνοντας υπόψη όσα έχουµε να αντιµετωπίσουµε. Αγαπώ τη Ζέτα, αγαπώ και τη «χαζοµάρα» της, και την πλάκα της. Το γέλιο είναι κυρίαρχο! Η Ζέτα έχει τροµερή αίσθηση του χιούµορ, κάτι που θα αναδειχθεί µέσα από αυτό το σόου. Κουβαλάµε πάρα πολύ το παρεΐστικο και την πλάκα που κάνουµε.

Τα γυρίσµατα για το σίριαλ «Κάτι χωρισμενα παλληκαρια» συνεχίζονται;

Συνεχίζουµε τα γυρίσµατα κανονικά. Το σίριαλ έχει κάνει βόλτα σε όλες τις ζώνες του ΑΝΤ1 κι ελπίζουµε να καταλήξει σε κάποια από αυτές. Βέβαια, πρόκειται για µια ιδιαίτερη χρονιά. Γίνονται πολλές ανακατατάξεις και δοκιµές. Το «Κάτι χωρισµένα παλικάρια» είναι µια σειρά που την έχω αγαπήσει πολύ, περνάω ωραία, µου αρέσει πάρα πολύ όταν η ιδιότητα του ηθοποιού φωτίζεται µε τέτοιο τρόπο, είµαι πολύ χαρούµενος.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved