Κώστας Τσουρός: «Παράπονο δεν έχω, γιατί όλοι επιτελούµε ένα έργο»
Media

Κώστας Τσουρός: «Παράπονο δεν έχω, γιατί όλοι επιτελούµε ένα έργο»

Ο Κώστας Τσουρός είναι ένας άνθρωπος που τολµά και δεν φοβάται να εκτεθεί και αυτό απέδειξε και μέσα από τη συμμετοχή του στο DWTS 6.

Ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση όταν του έκαναν την πρόταση για το «Dancing»;

«Το «Dancing with the Stars» ήταν ένα πρόγραµµα που το έβλεπα και µου άρεσε. Μου άρεσε να βλέπω πώς ένας άνθρωπος µέσα σε λίγες ηµέρες µπορούσε να µάθει µια χορογραφία όταν δεν έχει σχέση µε τον χορό. Και ως τηλεθεατής έβαζα τον εαυτό µου στη θέση των διαγωνιζόµενων και αναρωτιόµουν αν και εγώ θα µπορούσα να το κάνω. Οταν έγιναν οι συζητήσεις για το φετινό «Dancing», κάτι µου έλεγε µέσα µου ότι θα ήθελα να το κάνω. Η πρόταση έγινε τελείως ξαφνικά. Ενώ ήθελα να το κάνω όταν έγινε η επίσηµη πρόταση, σάστισα γιατί έπρεπε να σκεφτώ επί του πρακτέου. Ηρθα αντιµέτωπος µε την πραγµατικότητα και έπρεπε να σκεφτώ αν θα µπορούσα να αντεπεξέλθω. Είπα, θα το σκεφτώ λίγο πιο σοβαρά, αλλά τελικά αποφάσισα πως είναι και αυτό στο πλαίσιο των αλλαγών που µου αρέσει να κάνω», λέει στο Tv Έθνος.

Ο ίδιος δήλωσε πως τον έκριναν πολύ αυστηρά. Εχει παράπονο;

«Παράπονο δεν έχω, γιατί όλοι επιτελούµε ένα έργο. Εµείς χορεύουµε, η κριτική επιτροπή λέει την άποψή της. Εγώ, ούτως ή άλλως, λόγω της θέσης µου στην πρωινή εκποµπή που σχολιάζω δεν έχω θέµα µε τα σχόλια. Δηλαδή, αν είχα εγώ πρόβληµα, θα ήταν λίγο υποκριτικό, γιατί και εγώ σχολιάζω τα πάντα. Ηµουν έτοιµος για όσα θα ακούσω, απλά ένιωσα πως ήταν υπερβολικοί σε σχέση µε την προσπάθεια που κατέβαλα. Οπως είπα χαρακτηριστικά, ένιωσα ότι µε ξεφτίλισαν, µε την έννοια πως εγώ χόρεψα και εκείνοι είπαν πως δεν το έκανα. Ολα τα σχόλια είναι καλοδεχούµενα, καθένα από αυτά έχει τη λογική του και µε µαθαίνουν να βελτιώνοµαι», καταλήγει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved