Media

«Λύγισε» η Κουτσελίνη με την κίνηση ανθρωπιάς του Σεφερλή για την Ασπασία!

Gossip-tv Team

 Ο Μάρκος Σεφερλής αιφνιδίασε τους πάντες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με την κίνηση ανθρωπιάς!

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη βγήκε και η Ασπασία Τσάφου το κορίτσι που πυροβολήθηκε από τον πατέρα του όταν ήταν 17 ετών και η μητέρα της. Η μητέρα της κοπέλας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκο και πόσο έχει βοηθήσει το παιδί της.
Η μητέρα της Ασπασίας είπε μεταξύ άλλων: «Ο Μάρκος πέρα από καλός ηθοποιός και καλός άνθρωπος, μπαμπάς και σύζυγος… είναι άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Ξέρει εκείνος πολύ καλά. Είναι πάντα εκεί για εμάς, όποτε τον χρειαστούμε. Το ίδιο ισχύει και για την Έλενα. Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μάρκο και την Έλενα. Είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να υπάρχουν διάσημοι άνθρωποι που είναι δίπλα μας κάθε λεπτό… Σε κάθε κίνηση που γίνεται για την Ασπασία γίνονται αρωγοί ».


Κάποια στιγμή στην εκπομπή της Ζήνας, ο Μάρκος θα έλεγε τον αριθμό του λογαριασμού τραπέζης για την Ασπασία ώστε να τη βοηθήσουν να πάρει το ειδικό όχημα που χρειάζεται και τότε ο κωμικός είπε on air: «Να σου πω και κάτι άλλο; Μήπως την επόμενη πρώτη του μήνα ανακοινώσουμε ότι το αυτοκίνητο θα το έχουμε… Το λέω, ότι παίρνω εγώ την πρωτοβουλία να αγοραστεί το αυτοκίνητο από εμένα και να το ανακοινώσουμε την επόμενη πρώτη του μήνα»!

Μία κίνηση η οποία εξέπληξε και συγκίνησε τους πάντες! Μπράβο στον Μάρκο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved