Power of love: Αυτή είναι η πρόταση γάμου που έγραψε ο Σωκράτης και αρνήθηκε να διαβαστεί
Media

Power of love: Αυτή είναι η πρόταση γάμου που έγραψε ο Σωκράτης και αρνήθηκε να διαβαστεί

Η Μαρία Μπακοδήμου έβαλε σήμερα τα αγόρια του Power of love να γράψουν σε ένα χαρτί την ιδανική πρόταση γάμου που θα έκαναν στην αγαπημένη τους. Τα γράμματα των παικτών διαβάστηκαν όλα εκτός από εκείνο του Σωκράτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Στέλλα άρχισε να διαβάζει τις προτάσεις γάμου που έχουν φανταστεί τα αγόρια του σπιτιού. Ακούγοντας τι έγραψαν οι συμπαίκτες του, ο Σωκράτης αρνήθηκε να διαβαστεί το δικό του γράμμα διότι όπως είπε είχε βγει εκτός θέματος.

Παρά τις πιέσεις που δέχτηκε, από τα αγόρια και τα κορίτσια του Power of love, να διαβαστεί το γράμμα του κι ας είναι εκτός θέματος, εκείνος αρνήθηκε. Φανερά εκνευρισμένος πήρε το δικό του γράμμα από το ειδικά διαμορφωμένο κουτί αφήνοντας όλους άφωνους με τη συμπεριφορά του.

Σήμερα ο Σωκράτης, κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το περιβόητο γράμμα της πρότασης γάμου.

Ο Σωκράτης λοιπόν είχε γράψει: «Ένα μέρος μόνο από τη πρόταση γάμου που ποτέ δεν διάβασα ... Όσο για το κόνσεπτ φαντάζομαι σε μια άδεια παραλία, ηλιοβασίλεμα μπροστά , σε ένα απλό λευκό καναπέ στη παραλία εγώ κ αυτή , 2ποτηρια κρασί ,αφού θα της έλεγα τα λόγια που ένιωθα θα της έδινα το δαχτυλίδι ... ??»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved