Ποια συνεργάτιδα της Μενεγάκη λέει για εκείνη: «Εχω εντυπωσιαστεί από το πόσο πολύ µε προσέχει»;
Media

Ποια συνεργάτιδα της Μενεγάκη λέει για εκείνη: «Εχω εντυπωσιαστεί από το πόσο πολύ µε προσέχει»;

Μόνο τα καλύτερα έχει να πει στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη για εκείνη, δηλώνοντας μάλιστα ενθουσιασμένη για την άψογη σχέση που διατηρούν.

Ο λόγος για τη Νάνσυ Παραδεισάνου η οποία σε συνέντευξή της αποκαλύπτει το πώς είναι να συνεργάζεται κανείς με την όμορφη παρουσιάστρια...

Δεν έχεις μιλήσει ποτέ για το πώς προέκυψε η συνεργασία σου με την Ελένη Μενεγάκη και γιατί δεν ξεκίνησε από την αρχή της σεζόν.

Τα δύο προηγούµενα χρόνια που συµµετείχα στο «Σπίτι µου, σπιτάκι µου», είχα πάει πολλές φορές -πάντα µε µεγάλη χαρά- καλεσµένη στην εκποµπή της Ελένης. Τον περασµένο Νοέµβριο, ενώ δεν είχα καταλήξει να είµαι σε κάποια εκποµπή, µου τηλεφώνησε η αρχισυντάκτρια Ελένη Γελαλή, καλώντας µε στην εκποµπή. Πήγα κι ένιωσα σαν να είχαµε να τα πούµε µε την Ελένη µερικές µόνο ηµέρες! Μετά την πρώτη µας επαφή, µε κάλεσαν µερικές φορές ακόµα και τότε συζητήσαµε το ενδεχόµενο συνεργασίας µας. Συµφωνήσαµε µέσα σε λίγα λεπτά.

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με την Ελένη;

Σπουδαίο, αλλά και απαιτητικό. Γιατί συνεργάζοµαι µε έναν άνθρωπο που η εµπειρία του στην τηλεόραση σπανίζει και ο πήχυς είναι για όλους πολύ ψηλά. ∆ουλεύω ως δηµοσιογράφος 14 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που παίρνω τόσο συµπυκνωµένη γνώση σε τόσο µικρό χρονικό διάστηµα. Επίσης, είναι η πρώτη φορά που έχω άγχος πριν από την εκποµπή και κρατάω τόσες σηµειώσεις γι’ αυτά που έχω να πω. Ακούω, µαθαίνω και προσπαθώ να εξελίσσοµαι συνέχεια.

Τι πιστεύεις ότι την έχει οδηγήσει στην κορυφή;

Η Ελένη βλέπει πρώτα τον άνθρωπο, πιστεύω ότι έχει φοβερό ένστικτο και διαχωρίζει τη δουλειά από όλα τα υπόλοιπα. Ξέρει να «διαβάζει» αυτόν που έχει απέναντί της -όποιος κι αν είναι αυτός- να τον ακούει και να του βγάζει τον καλύτερό του εαυτό.

Ποια είναι η σχέση σας;

Αψογότατη! Εχω εντυπωσιαστεί από το πόσο πολύ µε προσέχει. Με βοηθάει πολύ στον αέρα, µου κάνει γελάκια και νοήµατα την ώρα που µιλάω, καταλαβαίνει αµέσως αν είµαι χαρούµενη ή όχι. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω παρουσιάστρια να θέλει τόσο πολύ οι συνεργάτες της να είναι περιποιηµένοι, χαρούµενοι, όµορφοι και λαµπεροί. Μπορεί να µιλάω στον αέρα για ένα θέµα και να µου κάνει νόηµα να βάλω κραγιόν για να φωτίσω το µακιγιάζ µου. Ε, αυτό είναι από τα άγραφα!

Δεν έχεις έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της εκπομπής;

Ποτέ. Γιατί να µε φέρει κάποιος σε δύσκολη θέση; Είµαι πολύ χαρούµενη γιατί έχω ταιριάξει ακόµα και µε τους πιο παλιούς συνεργάτες της Ελένης, όπως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Τάσος Τεργιάκης. Είναι τροµερά έµπειροι, µε βοηθούν και έχουν απίστευτο χιούµορ. Ειδικά στο τελευταίο ταιριάζουµε πολύ!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved