Ποια δημοσιογράφος παραδέχεται: «Σίγουρα δεν πάω σε µια δουλειά για να κάνω φίλους»;
Media

Ποια δημοσιογράφος παραδέχεται: «Σίγουρα δεν πάω σε µια δουλειά για να κάνω φίλους»;

Έχει διαχωρίσει στο μυαλό της το επαγγελματικό από την πραγματική φιλία και παραδέχεται ότι όταν είναι σε μία δουλειά, δεν ψάχνει για φίλους! 

Ο λόγος για τη στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη Νάνσυ Παραδεισάνου η οποία έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Διαβάστε απόσπασμά της παρακάτω...

Υπάρχουν αληθινές φιλίες σε αυτόν τον χώρο;

Υπάρχουν, αλλά κάτω από πάρα πολύ συγκεκριµένες προϋποθέσεις. Εγώ είµαι πολύ τυχερή, γιατί έχω κάνει φίλους αληθινούς και πολυετείς. Βέβαια έχω εµπιστευτεί και ανθρώπους από τη δουλειά που µόνο φίλοι δεν ήταν τελικά… Σίγουρα δεν πάω σε µια δουλειά για να κάνω φίλους. Πάω για να δουλέψω και να συνεργαστώ αρµονικά. Εχω διαχωρισµένη στο µυαλό µου τη σωστή επαγγελµατική σχέση, τη θετική προσέγγιση και τον σεβασµό απέναντι σε κάποιον, από την ουσιαστική έννοια της φιλίας.

Αισθάνεσαι έτοιμη να αναλάβεις μια δική σου εκπομπή;

Είµαι δηµοσιογράφος και λατρεύω αυτή την εργασία, παίρνω ζωή µέσα από την καθηµερινότητά της. Στο πλαίσιο αυτό θα χαιρόµουν πολύ αν κάποια στιγµή µου εµπιστεύονταν ένα τηλεοπτικό πρόγραµµα. ∆εδοµένου πως ό, τι έχω καταφέρει στην επαγγελµατική µου πορεία το έχω πετύχει µε τις δικές µου δυνάµεις, µε σκληρή δουλειά και επιµονή, θα ήταν µια ακόµα σηµαντική αναγνώριση εάν συνέβαινε αυτό που λες. Στο κάτω-κάτω έχει τύχει µέσα στα χρόνια να δω πιο ανέτοιµους από εµένα ανθρώπους να χαίρουν της εµπιστοσύνης διευθυντών προγράµµατος και να αναλαµβάνουν εκποµπές. Φυσικά είναι η συντριπτική µειοψηφία, αλλά συµβαίνει.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved