«Έλα στη θέση μου»: Ένα λάθος μήνυμα φέρνει τα πάνω-κάτω
Media

«Έλα στη θέση μου»: Ένα λάθος μήνυμα φέρνει τα πάνω-κάτω

Πολλές οι εξελίξεις στο Έλα στη θέση μου εν όψει του γάμου της Βασιλίνας με τον Αχιλλέα. 

Ένα μήνυμα που πηγαίνει σε λάθος πρόσωπο θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ο Αχιλλέας βλέπει τον Θάνο στην αυλή και δεν κρατιέται με τίποτα. Η ζήλια του θολώνει το μυαλό. Χωρίς δισταγμό τον πλησιάζει και του ζητά τον λόγο για την εμπλοκή του με τη Ρενάτα. Η κουβέντα των δύο αντρών δεν αργεί να ξεφύγει και ο Αχιλλέας, μη μπορώντας να συγκρατηθεί, χτυπά τον Θάνο. Το συμβάν το μεταφέρει ο Θάνος στη Ρενάτα και εκείνη εκνευρίζεται με τον Αχιλλέα και παίρνει την απόφαση να συνεχίσει με τη ζωή της.

Σύμφωνα με το tvέθνος, ο Αχιλλέας μαθαίνει για αυτή την επιλογή της Ρενάτας. Ενοχλημένος αποφασίζει να το ρίξει έξω στο επικείμενο μπάτσελορ πάρτι που του ετοιμάζουν στο μαγαζί του Θοδωρή. Την ίδια ώρα ο Θάνος, θέλοντας να αποφορτίσει τη Ρενάτα, της κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Να κάνουν ένα ολιγοήμερο ταξίδι οι δύο τους την ημέρα του γάμου του Αχιλλέα. Να φύγουν μακριά από όλους και όλα. Να ζήσουν ένα ξέγνοιαστο διήμερο και να έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Παράλληλα η Βασιλίνα, αφού κάνει μια κουβέντα με τον Αχιλλέα για μια πιθανή εγκυμοσύνη, προχωρά στη δική της κίνηση αποκλεισμού. Βγάζει από τη λίστα των καλεσμένων του γάμου τη Ρενάτα. Αποφασίζει, μάλιστα, να της κάνει η ίδια την ανακοίνωση για τη μη πρόσκληση της. Και ενώ όλα φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο τους, η Ρενάτα κάνει ένα λάθος που θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή. Στέλνει χωρίς να το θέλει ένα μήνυμα που προοριζόταν για τον Θάνο στο κινητό του Αχιλλέα.

Ο Βλάσης αρχίζει και πάλι τα δικά του, προκαλώντας έντονη δυσαρέσκεια στον Λεωνίδα. Στόχος του αυτήν τη φορά είναι να αποφύγει το ταξίδι στη Δράμα. Πιστεύει, μάλιστα, ότι έχει βρει το ιδανικό σχέδιο για να το πετύχει. Παράλληλα έρχεται σε συνεννοήσεις με τη Μένη, όταν εκείνη σε μια προσπάθεια της να μπει εκ νέου στο παιχνίδι τον πλησιάζει και του κάνει μια τολμηρή πρόταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved