Power of love: «Γυναίκα-αράχνη» στο σπίτι της αγάπης-Οι εραστές θύματά της-Απίστευτες αποκαλύψεις
Media

Power of love: «Γυναίκα-αράχνη» στο σπίτι της αγάπης-Οι εραστές θύματά της-Απίστευτες αποκαλύψεις

 «Κλείνει σπίτια» η σέξι παίκτρια του «Power of Love»! Ενας Αλβανός σερβιτόρος, πρώην σύντροφός της, λέγεται ότι εξαιτίας της έπεσε στα... ναρκωτικά και ότι μετά τον χωρισμό τους, μάλιστα, κατέληξε στο ψυχιατρείο!

Αυτός φέρεται ότι είναι το πρώτο «θύμα» της αθώας, κατά τα άλλα, κοπέλας, που ψάχνει την παντοτινή αγάπη και είπε να περάσει και μία... βόλτα από τη βίλα του Power of love.

Από την ώρα που η εν λόγω νεαρά μπήκε στο reality, έχουν βουίξει η παλιά γειτονιά της αλλά και η επαρχιακή πόλη στην οποία γεννήθηκε για το «αμαρτωλό» παρελθόν της σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso.

Προτού αποφασίσει να αναζητήσει τον έρωτα -αλλά και την προβολή- στην Κωνσταντινούπολη, εργαζόταν ως PR σε κάθε λογής μαγαζί, ψάχνοντας παράλληλα και το... κελεπούρι που θα πέσει στον έρωτά της.

Οπως αναφέρει πηγή, το κορίτσι αυτό είχε πάντα δίψα για δημοσιότητα... Χρόνια προσπαθούσε ποικιλοτρόπως να γίνει διάσημη! Είχε πάρει σβάρνα όλους τους τοπικούς διαγωνισμούς ομορφιάς, αλλά συμμετείχε αφιλοκερδώς και σε κάθε χαμηλής αισθητικής σόου, που διοργανωνόταν στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας, από την οποία κατάγεται.

Κι ό,τι δεν κατάφερε να πετύχει με όλα αυτά, το πέτυχε επιτέλους με τη συμμετοχή της στο reality της αγάπης. Και μιλώντας για αγάπη, η συγκεκριμένη καλύτερα θα ήταν να μη σε... αγαπήσει! Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όσοι άντρες έπεσαν στα δίχτυα της... καταστράφηκαν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Αφού τρέλανε έναν δύστυχο Αλβανό σερβιτόρο, ο οποίος από τη συμπεριφορά της έπεσε στα ναρκωτικά και αργότερα, μη αντέχοντας τον χωρισμό τους, βρέθηκε σε ψυχιατρική κλινική, είπε να ασχοληθεί με κάποιον πιο... υψηλόβαθμο στα νυχτερινά κέντρα.

Επόμενος στόχος; Επιχειρηματίας με δικό του κατάστημα στην πόλη της και μάλιστα παντρεμένος! Αποτέλεσμα; Τον χώρισε με δόλιο τρόπο και στο τέλος τού έκλεισε και το μαγαζί. Τον απομύζησε οικονομικά και τώρα ο άνθρωπος κάνει τον πλασιέ από σπίτι σε σπίτι για ένα μεροκάματο!

Ένας ποδοσφαιριστής πάλι που έμπλεξε μαζί της «έχασε την μπάλα»! Ευτυχώς, έληξε νωρίς το συμβόλαιό του με την τοπική ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και τη γλίτωσε φθηνά φεύγοντας από την περιοχή. Στην καρδιά της τον ακολούθησε ένας επιχειρηματίας bar. Και η λίστα με τα «θύματά» της δεν έχει τέλος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved