Γιάννης Ντσούνος: «Εκνευρίζοµαι όταν κάποιος δεν παραδέχεται ένα λάθος του»
Media

Γιάννης Ντσούνος: «Εκνευρίζοµαι όταν κάποιος δεν παραδέχεται ένα λάθος του»

Ο Γιάννης Ντσούνος είναι τηλεοπτικό δίδυμο με τον Χρήστος Κούτρας και μιλάει για τη συνεργασία τους, αποκαλύπτει ποιος είναι πιο οξύθυμος από τον άλλον αλλά και αν πρόκειται στο μέλλον να τους δούμε τηλεοπτικά... χωριστά! 

Οι πολιτικοί που τσακώνονται στον αέρα στα διαλείµµατα τι κάνουν;

Είτε συνεχίζουν να τσακώνονται είτε τα βρίσκουν. Συνήθως συζητούν και στα διαλείµµατα σε πιο χαλαρό ύφος και µε λιγότερη ένταση. ∆εν είναι φίλοι µεταξύ τους όλοι, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι πως δεν είναι εχθροί. Στα διαλείµµατα, πάντως, µαθαίνεις πολλά πράγµατα και για την πολιτική και για την προσωπική τους ζωή.

Εχετε εκνευριστεί µε κάποιον καλεσµένο σας;

Ναι, συχνά µπορεί κάποιος καλεσµένος να σε εκνευρίσει. Ο βασικός λόγος που εγώ εκνευρίζοµαι είναι όταν οι πολιτικοί ξεκινούν να χρησιµοποιούν αυτόν τον ξύλινο λόγο, ο οποίος δεν οδηγεί σε κανένα συµπέρασµα και δεν δίνει στον τηλεθεατή ξεκάθαρη απάντηση. Εκεί είναι που επιµένω, επαναλαµβάνοντας την ερώτηση και µία και δύο φορές. Επιπλέον, εκνευρίζοµαι όταν κάποιος δεν παραδέχεται ένα λάθος του, είτε είναι πολιτικός είτε έχει άλλη ιδιότητα. Το λάθος είναι πάντα ανθρώπινο και η παραδοχή του για εµένα είναι φυσική συνέπεια, αν θέλεις να λέγεσαι αξιοπρεπής. Οποιος δεν το κάνει, ναι, µε εκνευρίζει.

Με 20 χρόνια εµπειρίας, αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω, θα ξαναγινόσασταν δηµοσιογράφος;

Ναι, θα ξαναγινόµουν δηµοσιογράφος. Εγώ ξεκίνησα για την Ιατρική, αλλά την εγκατέλειψα νωρίς (ο Χρήστος λέει «ευτυχώς», κάτι θα ξέρει). Η δηµοσιογραφία σού δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεσαι σε µέρη που δεν µπορούν να είναι όλοι, να συναντήσεις ανθρώπους ισχυρούς και σηµαντικούς, να βρεθείς στα κέντρα των αποφάσεων. Σε γεµίζει εικόνες, εµπειρίες. Ναι, θα το ξανάκανα.

Εσείς είστε πιο οξύθυµος ή ο Χρήστος Κούτρας;

Αν πω ότι είµαι εγώ, θα γελάνε και οι πέτρες! Ο Χρήστος είναι πιο οξύθυµος και καλά που είναι, γιατί µας βγαίνει σε καλό. ∆εν θα µπορούσα να τον φανταστώ να µην είναι οξύθυµος, γιατί µου αρέσει αυτό το χαρακτηριστικό του και µε βοηθά κιόλας σε πολλές καταστάσεις.

Κάποτε τα τηλεοπτικά ζευγάρια χωρίζουν. Εχετε σκεφτεί χωριστές καριέρες;

Ισως ήρθε η ώρα ένα τηλεοπτικό ζευγάρι να µη χωρίσει. Είµαστε µια χαρά µαζί.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved