Media

Η Κατερίνα Καραβάτου στόλισε την… Σπυροπούλου – Απίστευτες ατάκες on air!

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Καραβάτου «έσφαξε με το γάντι» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»!

Η Κατερίνα είπε ότι είδε τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Dot και δεν την είδε μία αλλά δύο με τρεις φορές για να καταλάβει αυτά που έλεγε η τριαντάχρονη παρουσιάστρια!

Η Κατερίνα είπε: «Να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα φλαμένκο επάνω. Δεν ξέρω ειλικρινά… να αρχίσω να κλαίω ή να αρχίσω να γελάω; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο συναισθήματα, το ίδιο ακραία όμως. Εγώ επειδή την είδα τη συνέντευξη αυτή και από επαγγελματικό και από προσωπικό ενδιαφέρον. Την είδα δυο τρεις φορές γιατί με την πρώτη δεν κατάλαβα. Έχω να πω το εξής πράγμα… Γενικά, όταν σου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, όπως αυτή που δόθηκε στην Κωνσταντίνα, υπήρχε πολύ μεγάλη στήριξη. Σε μια γενική τοποθέτηση και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, όταν έχεις αυτή την ευκαιρία, όπου και να βρίσκεσαι, σε όποιο μετερίζι, πρέπει να είσαι large.»!
Και πρόσθεσε: «Να λες εγώ είμαι σε αυτή τη θέση την ωραία, τη δυνατή, μπορώ, θέλω να κάνω αυτό το πράγμα, μου δίνεται η δυνατότητα και έτσι τους ανθρώπους τους υπόλοιπους τους αντιμετωπίζω με αγάπη. Αν αυτό δεν γίνει και σου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να φτιάξεις όλο αυτό το πράγμα ξανά από την αρχή, πρέπει αλήθεια, να σκέφτεσαι μέσα σου τι έχει γίνει, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να προχωράς αλλιώς μπροστά, όχι έτσι. Εγώ αυτό είναι που σκέφτομαι για όλο αυτό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved