Έκτορας Μποτρίνι: «Η τηλεόραση θεοποιεί µετριότητες»
Media

Έκτορας Μποτρίνι: «Η τηλεόραση θεοποιεί µετριότητες»

Για το πώς επιδρά η τηλεόραση στο κοινό, για το τι έχει μετανιώσει και τι όχι αλλά και για το αν θα συνεχιστεί το Hell’s KIitchen μιλάει ο Έκτορας Μποτρίνι!

Ηταν µονόδροµος να γίνετε σεφ λόγω του πατέρα σας;

Γενικώς ήταν κάτι που µου άρεσε. Ο πατέρας µου δεν ήθελε να γίνω µάγειρας.

Το µετανιώσατε;

∆εν έχω µετανιώσει ποτέ. Ισαίσα µου έδωσε πολλά η µαγειρική σε όλα τα επίπεδα. Σίγου ρα υπάρχουν στιγµές που έχω κουραστεί και αγχωθεί και έχω πει «Χριστέ µου, τι περνάω»! Παρ’ όλα αυτά, δεν το µετάνιωσα ποτέ.

Θα συνεχιστεί το «Hell’s Kitchen»;

∆εν ξέρω ακόµη. Μάλλον τη δεύτερη σεζόν θα συνεχιστεί. Αυτό είναι θέµα του καναλιού. Εγώ θα το ξαναέκανα πολύ ευχαρίστως.

Τελικά την αγαπήσατε την τηλεόραση;

Αγάπησα πολύ τη µαγειρική στη διαδροµή αυτή και πολύ κόσµο που έχω γνωρίσει µα ζί µε αυτό και µου έχουν δώσει πολλά πράγ µατα. ∆εν µπορώ να πω κακό για την τηλεό ραση, γιατί µε βοήθησε πάρα πολύ. Οποιος κάνει τηλεόραση και λέει ότι τη µισεί, λέει ψέ µατα. Η τηλεόραση µόνο καλό κάνει, όταν ξέ ρεις να την κάνεις µε µέτρο. Να κάνεις τη δου λειά σου. Εγώ δεν πήγα στην τηλεόραση να κάνω κάτι άλλο, µόνο αυτό που ξέρω. Το δι κό µου κοµµάτι.

Κάνει, ωστόσο, κάποιους να φαίνονται σπου δαιότεροι από ό,τι είναι;

Η τηλεόραση θεοποιεί µετριότητες. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που στην τηλεόραση είναι πάρα πολύ καλοί, ενώ στην κουζίνα και στη µαγειρική τους είναι πάρα πολύ µέτριοι. Ι σως και τίποτα. Εγώ έχω τόσους σκούφους και αστέρια Michelin, έχω κάνει λάθη σίγουρα, αλ λά δεν νοµίζω ότι η τηλεόραση µε θεοποιεί, α ναδεικνύει αυτό που είµαι ίσως. ∆εν µου κάνει κακό, γιατί δείχνω υποδεέστερος και πιο κα κός από αυτό που είµαι στην πραγµατικότητα.

∆ιαβάζετε ό,τι γράφεται για εσάς;

Ναι, φυσικά. Για να ξέρω τι άποψη έχουν για εµένα. ∆ίνετε σηµασία στις κριτικές; ∆εν θα γίνω ποτέ τέλειος. Από το να µη µιλάνε για εσένα, καλύτερα να µιλάνε. ∆εν σου κάνει κακό. Αρα κι αυτό είναι πάρα πολύ σηµαντικό.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved