Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου κάνει αναρρίχηση για χάρη του «It’s your life»
Media

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου κάνει αναρρίχηση για χάρη του «It’s your life»

Η Ειρήνη Κολιδά κάνει αναρρίχηση με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, συζητούν για το νέο του βιβλίο, για τη μουσική, την υποκριτική και γενικότερα για τη ζωή.

Η Ειρήνη μιλά για τη σημασία που έχουν τα ενδιάμεσα γεύματα στην ισορροπημένη διατροφή και προτείνει νόστιμες, γρήγορες και υγιεινές ιδέες για δεκατιανό και απογευματινό.

Η Ιλένια Ουίλιαμς προτείνει τα κατάλληλα αντηλιακά προσώπου, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός μας, γιατί το αντηλιακό είναι το νούμερο ένα που πρέπει πάντα να βάζουμε στο πρόσωπό μας.

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης παρέα με την Ειρήνη, μαγειρεύουν ένα καλοκαιρινό και υγιεινό κριθαρότο, με κριθαράκι χωρίς γλουτένη, γαρίδες και λαχανικά.

Η Ειρήνη συναντά ακόμη, την γιατρό Ελπίδα Χριστοδουλίδη και ρωτά όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το τοπικό πάχος και την αντιμετώπισή του, ώστε να φορέσουμε άφοβα το αγαπημένο μας μπικίνι.

Επειδή η άσκηση πρέπει να είναι μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας, η Ειρήνη μας δείχνει ασκήσεις για πλάτη και χέρια, που μπορούμε να κάνουμε όπου κι αν είμαστε.

Και για όσες και όσους ονειρεύονται διακοπές, αλλά έχουν μείνει στην πόλη, περνάμε μια μέρα καλοκαιρινής απόδρασης στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved