Media

Καλογρίδη: Δε φαντάζεστε πως έκανε ποδαρικό στο Splash – Το άγνωστο περιστατικό από το Nomads

Gossip-tv Team

Η Νατάσα Καλογρίδη έκανε ποδαρικό στο Splash!

Η ηθοποιός δε θα μπορούσε να κάνει μία απλή είσοδο, αλλά εισέβαλε φορώντας κατακόκκινες γόβες και τζιν και έσκισε με τη γόβα της τη χάρτινη είσοδο που είχε στηθεί ειδικά για εκείνη και είπε: «Έσκισα τα χαρτιά για να σκίσετε»!

Η Μαντώ Γαστεράτου τόνισε ότι η ίδια της ζήτησε να έρθει και δέχθηκε.

Η Νατάσα Καλογρίδη γνώρισε τη Μαντώ Γαστεράτου μέσα στο Nomads και είπαν μεταξύ άλλων και όσα τους συνέβησαν στο ριάλιτι επιβίωσης!
H Μαντώ αποκάλυψε πως η μπλούζα που φορά η Νατάσα είναι από τις Φιλιππίνες: «Ακούστε μια πολύ ωραία ιστορία. Είμαστε όλοι στις Φιλιππίνες οι διαγωνιζόμενοι και έχουμε πάει με την ομάδα και περιμένουμε να φάμε. Είχαμε κερδίσει αρχηγία. Είναι ένας τύπος και έχει συνεργείο απέναντι και φοράει αυτή τη μπλούζα. Κάνει η Νατάσα μια έτσι και πετάγεται και λέει «α τη θέλω αυτή τη μπλούζα!». Της λέμε «χριστιανή μου θα τον γδύσεις τον άνθρωπο και θα του πάρεις τη μπλούζα του φτωχού Φιλιππινέζου;». Μου λέει «τη φαντάζεσαι αυτή τη μπλούζα με γοβάρα από κάτω πόσο ωραία θα είναι;». Και πηγαίνει παιδιά στον Φιλιππινέζο γαζέλα και εκείνος την κοιτάζει αποσβολωμένος . Τι του είπε στο αυτό δεν ξέρω και κάνει ο Φιλιππινέζος μία «χράου» και βγάζει την μπλούζα και τη φορά η Νατάσα επί τόπου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved