Πέτρος Καρσιώτης: «Κοιτάζω να αντεπεξέρχοµαι και στα… αλώνια και στα σαλόνια»
Media

Πέτρος Καρσιώτης: «Κοιτάζω να αντεπεξέρχοµαι και στα… αλώνια και στα σαλόνια»

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης ανέλαβε την καλοκαιρινή ενηµέρωση στον Alpha µαζί µε τη Βίκυ Χαντζή

Ο Πέτρος Καρσιώτης θεωρεί τον φόβο κακό σύµβουλο σε αυτή τη δουλειά και αποκαλύπτει ότι η εντιµότητα παίζει τον σηµαντικότερο ρόλο στη ζωή του. Μιλά, επίσης, για τον ανταγωνισµό, αλλά και για τις ισορροπίες που κατάφερε να κρατήσει στη µακρόχρονη πορεία του.

Απέναντι ο ανταγωνισμός θα έχει πολύ lifestyle και παρουσιαστές με προδιαγραφές μοντέλων. Σας ανησυχούν;

Ολοι οι καλοί χωράνε! Ολοι έχουµε τις προσδοκίες µας για την επιτυχία. ∆εν νιώθω ότι πρέπει να ανταγωνιστώ τους παρουσιαστές άλλων εκποµπών «µε προδιαγραφές µοντέλων», όπως αναφέρατε, γιατί αν ο Alpha είχε τον ίδιο στόχο για τη συγκεκριµένη ζώνη, τότε δεν θα επέλεγε εµένα. Aλλη η δουλειά των µοντέλων, άλλη η δική µας. Και η απόφαση… των τηλεθεατών.

Είστε ένα από τα «ιδρυτικά» μέλη του Alpha. Πώς βλέπετε την πορεία του σταθμού;

Σκέφτοµαι καµία φορά ότι ο Alpha δηµιουργήθηκε µε αγώνες, κόπο, ιδρώτα και έµπνευση για να λατρεύεται. Βρήκε και τώρα ακόµη πιο πολύ τις λύσεις να κάνει τις πιο σωστές επιλογές απέναντι στον ανταγωνισµό και να είναι στην κορυφή. ∆εν τον φοβίζει τίποτα γιατί δίνει µάχες.

Η μόδα των ριάλιτι μειώνει την ποιότητα των τηλεοπτικών προϊόντων;

Τα ριάλιτι καλύπτουν το κενό που δηµιουργείται από την απουσία άλλων τηλεοπτικών προϊόντων, κυρίως στον τοµέα της ψυχαγωγίας. Προσωπικά, αυτά που εµφανίστηκαν δεν µε άγγιξαν στο παραµικρό. Πολύ ανούσια και ανόητα. Μια καλή τηλεοπτική σειρά κοστίζει πολύ περισσότερο. Ο Alpha, πάντως, είχε πολλές και καλές σειρές και σε αυτή την τηλεοπτική χρονιά και µε µεγάλη ανταπόκριση από τους τηλεθεατές.

Είστε μάχιμος δημοσιογράφος. Νιώθετε καλύτερα μέσα στο στούντιο ή έξω στον δρόμο;

Η διαχείριση ενός θέµατος έχει πολλές πλευρές. Αν έχεις τη δυνατότητα να µιλήσεις µε τους κατάλληλους για κάθε περίπτωση ανθρώπους -είτε είσαι στο στούντιο, είτε στον χώρο που διαδραµατίστηκε το γεγονός- θα έχεις ένα καλό αποτέλεσµα. Κάποια πράγµατα µπορείς να τα δεις µόνο από κοντά και κάποια άλλα µπορείς να τα µάθεις µόνο από µακριά. Και τα δύο µού αρέσουν. Γι’ αυτό κοιτάζω να αντεπεξέρχοµαι και στα… αλώνια και στα σαλόνια.

Εχετε κινδυνέψει εξαιτίας του ρεπορτάζ. Αυτό άλλαξε τον τρόπο που προσεγγίζετε τις υποθέσεις;

Συντηρητικός ήµουν πάντα, υπό την έννοια κανέναν να µην αδικήσω. Αν είχα την όποια αποκάλυψη, δεν θα δίσταζα. Ο φόβος είναι κακός σύµβουλος στη δουλειά αυτή. Προσεγγίζω τις υποθέσεις όπως έµαθα να το κάνω και να το εξελίσσω όλα τα χρόνια. Με επιτυχία ή αποτυχία κάποιες φορές, πάντως έντιµα. Από εκεί και έπειτα, προχωράµε.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved