Media

Μαρτάκης: «Έφυγα πριν σταματήσουν τα Καλημερούδια, γιατί ήθελα να ασκήσω πίεση στο MEGA»

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Μαρτάκης καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» αποκάλυψε μεταξύ άλλων τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τα «Καλημερούδια» η οποία εκπομπή έριξε αυλαία νωρίτερα από ότι ήταν στο Mega.

O τραγουδιστής είπε: «Έφυγα νωρίτερα γιατί ήθελα να ασκήσω πίεση στο MEGA. Στους ανθρώπους που κάνουν τα κανονίσματα… Γιατί ήταν πάρα πολύς κόσμος απλήρωτος. Τους είπα ότι εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί έχουμε κάνει μια συμφωνία, δεν τηρείται η συμφωνία, εδώ ο κόσμος που έχει και μεγαλύτερες ανάγκες από εμένα, γιατί εγώ έχω κι άλλο επάγγελμα, που ζω από το άλλο επάγγελμα, αλλά ο κόσμος που είναι εδώ πέρα, είναι απλήρωτοι και θεωρώ ότι είναι λάθος και αν μπορώ να σας δημιουργήσω ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή, θα το κάνω. Το έκανα γιατί το ένιωσα.»!

Και πρόσθεσε: « Το έκανα και λίγο εκ του ασφαλούς, επειδή έχω μια άλλη δουλειά, μια άλλη ιδιότητα. Σίγουρα υπήρχαν και προβλήματα στο MEGA δεν έφταιγαν και αυτοί οι άνθρωποι 100%, αυτοί που μας μιλούσαν και είχαμε τις διαμάχες μας τότε όλη η ομάδα του πρωινού, οι ιθύνοντες, που διαχειρίζονταν τα οικονομικά… εγώ προσπάθησα. Προσπάθησα για τον κόσμο που δουλέψαμε 7 μήνες. Μέχρι ένα σημείο πληρωνόμασταν δύσκολα, αλλά ο κόσμος πίσω από τις κάμερες είχε πιο πολύ καιρό να πληρωθεί από ότι εγώ. Όταν το συνειδητοποίησα αυτό, δεν μου άρεσε καθόλου. Είναι θέμα δικαιοσύνης. Ειδικά στις μέρες μας για αυτό που κάνεις πρέπει να αμείβεσαι. Και το ξέρετε κι εσείς ότι είναι συλλογικό το αποτέλεσμα για μια εκπομπή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved