«Οταν είσαι ένα νέο κορίτσι στη δηµοσιογραφία, το όνοµα Γιώργος Παπαδάκης σού προκαλεί δέος»
Media

«Οταν είσαι ένα νέο κορίτσι στη δηµοσιογραφία, το όνοµα Γιώργος Παπαδάκης σού προκαλεί δέος»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλάει για τα πρώτα βήματα της καριέρας της στη δημοσιογραφία και αποκαλύπτει και τον στόχο που έχει στον χώρο...

Εχετε περάσει από όλες τις πιθανές δηµοσιογραφικές θέσεις (µοντάζ, κοντρόλ, ρεπορτάζ κ.λπ.), ενώ στη συνέχεια περάσατε στην παρουσίαση. Πόσο εύκολη ήταν η µετάβαση;

Οπως σε όλες τις δουλειές, έτσι και στη δική µας, για να είσαι αντάξιος των απαιτήσεων, πρέπει να γνωρίζεις καλά κάθε κοµµάτι της δουλειάς. Η µετάβαση δεν ήταν εύκολη, έγινε σταδιακά και εφόσον είχα δοκιµαστεί αρκετά χρόνια πρώτα σε άλλες θέσεις της εκποµπής. ∆εν ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες, αν δεν έχεις δουλέψει και δεν έχεις αποδείξει την αξία σου και τη συνέπειά σου.

Φοβηθήκατε να σταθείτε δίπλα σε ένα από τα πιο µεγάλα ονόµατα της δηµοσιογραφίας;

Οταν είσαι ένα νέο κορίτσι στη δηµοσιογραφία, το όνοµα Γιώργος Παπαδάκης σού προκαλεί δέος, πόσο µάλλον όταν ξεκινάς να συνεργάζεσαι µαζί του. Φοβήθηκα για το αν θα σταθώ αντάξια των προσδοκιών του. Το ότι µε επέλεξε για συνεργάτιδά του ένας δηµοσιογράφος µε τόσο µεγάλη και µακροχρόνια επιτυχία, φυσικά µε έκανε να νιώσω µεγάλη ευθύνη. Ο ίδιος, όµως, µε τον τρόπο του, φρόντισε να µε κάνει να πιστέψω στον εαυτό µου και στις δυνατότητές µου.

Θέτετε υψηλούς στόχους;

Στόχος µου είναι να γίνοµαι κάθε χρόνο καλύτερη στη δουλειά µου. Να κερδίζω γνώσεις και εµπειρία κάθε µέρα. Εχω όνειρα και φιλοδοξίες, θέλω πρώτα όµως να βάλω τις σωστές επαγγελµατικές βάσεις, ώστε να µπορώ αργότερα να σταθώ σωστά σε ό,τι µου ζητηθεί.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved