Νίκη Λεμονή: Μου αρέσει πολύ το µπροστά από τις κάµερες γιατί η επαφή µε τον κόσµο είναι πιο έντονη
Media

Νίκη Λεμονή: Μου αρέσει πολύ το µπροστά από τις κάµερες γιατί η επαφή µε τον κόσµο είναι πιο έντονη

Τον Σεπτέµβριο, η Νίκη Λεμονή θα επιστρέψει στο «Πρωινό» µε τη Φαίη Σκορδά, αλλά προς το παρόν την απολαµβάνουµε στο πλευρό της Νικολέτας Ράλλη και του Νίκου Αναδιώτη στο «Καλοκαίρι Μαζί στις 10», όπου της δόθηκε η ευκαιρία να περάσει µπροστά από τις κάµερες.

«Πραγµατικά το απολαµβάνω. Παίρνω πολύ θετικά σχόλια και αυτό µε κάνει χαρούµενη. Νοµίζω ότι ο κόσµος θέλει να δει νέα πρόσωπα στην τηλεόραση -κάτι που η εκποµπή µας το έχει- και αυτό είναι καλό σηµάδι. Αγαπώ αυτήν τη δουλειά. Εχω περάσει από όλα τα πόστα και καθένα έχει τη χάρη του. Μου αρέσει πολύ το µπροστά από τις κάµερες γιατί η επαφή µε τον κόσµο είναι πιο έντονη, αυτό µε γοητεύει γιατί είµαι ένα πολύ επικοινωνιακό άτοµο».

Στην Αθήνα ήρθε το 2007 για να σπουδάσει και έκτοτε δεν έχει µείνει ποτέ µόνη της: «Τα πρώτα 9 χρόνια έµενα µε τα αδέλφια µου, τη Μαρία και τον Νίκο, γιατί σπουδάζαµε όλοι. Η οικογένειά µου µού λείπει πολύ, αλλά ευτυχώς έχω ανθρώπους εδώ στην Αθήνα που µε αγαπούν και δεν έχει χρειαστεί µέχρι τώρα να µείνω µόνη. Οταν χρειαστεί, θα το αντιµετωπίσω», ενώ συµπληρώνει για τη γενέτειρά της, την οποία αγαπάει πολύ: «Αν η δουλειά που έχω επιλέξει γινόταν στο ∆ίστοµο, εννοείται ότι θα έµενα εκεί. Λατρεύω το χωριό µου, το κλίµα του και τους ανθρώπους του γιατί έχουν µια ωραία τρέλα. Η Αθήνα έχει άλλη οµορφιά, µπορείς µέσα σε λίγα λεπτά να µεταφερθείς σε διαφορετικές κουλτούρες κάνοντας µια βόλτα από την Πλάκα µέχρι την Κηφισιά και αυτό είναι µαγικό».

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved