Νίκη Λεμονή: «∆εν νοµίζω ότι χρειάζεται να είµαι ο Φασούλας για να είµαι σε µια εκποµπή»
Media

Νίκη Λεμονή: «∆εν νοµίζω ότι χρειάζεται να είµαι ο Φασούλας για να είµαι σε µια εκποµπή»

Η Νίκη Λεμονή είναι η χαρά της ζωής και διαθέτει μπόλικο χιούμορ, όπως διαπιστώνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί στις 10 όπου συμμετέχει.  

Η δημοσιογράφος κουβαλάει... µπόλικη τρέλα και αυτό δεν θέλει να το αλλάξει: «Στη ζωή µου πορεύοµαι µε δύο πράγµατα, την τρέλα και το χιούµορ. ∆εν αφήνω να µου χαλάσουν τη ζαχαρένια µου και αντιµετωπίζω ακόµη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις µε χιούµορ. Νιώθω ότι µε την τρέλα που έχω δεν θα γεράσω ποτέ» και συµπληρώνει περιγράφοντας τον χαρακτήρα της: «Είµαι πολύ κοινωνική και εξωστρεφής, αυτό σηµαίνει ότι θα µε πλησιάσεις εύκολα, αλλά δεν θα σου ανοιχτώ εύκολα. Εχω πολλές άµυνες και φοβίες τις οποίες προσπαθώ να κρατώ κρυµµένες. Είµαι υποµονετική, αλλά όταν εξαντληθεί η υποµονή µου έρχεται το τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες. Είµαι κυκλοθυµική και ευαίσθητη. Αν µε δεις να µη χαµογελάω, σηµαίνει ότι έχω κάτι».

Προσεγγίζοντας µε χιούµορ τα… εκατοστά του ύψους της λέγοντάς της ότι τα ακριβά αρώµατα µπαίνουν σε µικρά µπουκαλάκια, απαντά στη Realnews: «Σε µικρά πάντα. Εχω ξεπεράσει το θέµα µε το ύψος µου από τη στιγµή που σταµάτησα να κάνω παρέλαση. ∆εν νοµίζω ότι χρειάζεται να είµαι ο Φασούλας για να είµαι σε µια εκποµπή. Εµείς οι κάτω του 1,60 έχουµε άλλη χάρη, είµαστε τσαχπίνες και βρίσκουµε πιο εύκολα ρούχα και παπούτσια γιατί έχουµε τη δυνατότητα να ψωνίσουµε και από τα παιδικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved