Οι πρώτες εικόνες από την σειρά «Ο πρίγκιπας της φωτιάς»
Media

Οι πρώτες εικόνες από την σειρά «Ο πρίγκιπας της φωτιάς»

Το Epsilon tv δίνει βάση στην μυθοπλασία.

Μια από τις σειρές που θα βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του καναλιού είναι «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», της οποίας τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και έχουμε τις πρώτες εικόνες.

Πρόκειται για μια κοινωνική καθημερινή σειρά με την υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση, ενώ την σκηνοθεσία κάνει ο Χρήστος Δήμας. Σύμφωνα με το Mytv, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τις ιστορίες συνηθισμένων ανθρώπων σε ασυνήθιστες καταστάσεις. Καλά κρυμμένα μυστικά που όταν βγουν στο φως αναμένεται να ανατρέψουν τις ζωές όλων.

Όλα ξεκινούν με έναν φόνο, ένα σπίτι που καίγεται, τρία θύματα και μια εκδίκηση που γεννιέται από τις στάχτες. Το παραμύθι που δεν πρόλαβε να τελειώσει η ηρωίδα θα φτάσει στο τέλος και ο πρίγκιπας θα τη σώσει από τη φωτιά. Βέβαια, πάνω απ’ όλα είναι έρωτας. Η μοίρα παίζει το δικό της παιχνίδι χτυπώντας αθώους.

Στο καστ της σειράς θα δούμε ονόματα έκπληξη αλλά και νέα πρόσωπα που αναμένεται να υποδυθούν τους ήρωες. Ανάμεσα στους ηθοποιούς θα δούμε τους: Κώστας Αρζόγλου, Αντίνοος Αλμπάνης, Πέγκυ Σταθοκοπούλου, Μάξιμος Μουμούρης, Φιόνα Γεωργιάδη, Αλέκος Συσοβίτης, Κώστας Φαλελάκης, Άκης Σακελλαρίου, Θέμης Πάνου, Βαγγέλης Γερμανός, Αστέριος Πελτέκης, Θεοδώρα Τζήμου, Βασίλης Ευταξόπουλος, Αργύρης Γκαγκάνης, Νίκος Βαρδάκας, Θύμιος Κούκιος, Στέφανος Κοσμίδης, Λευτέρης Σκούταρης, Νάνσυ Μπούκλη, Γιώργος Γεροντιδάκης, Ελεάνα Στραβοδήμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved