Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Αισθάνοµαι ότι περνάω ένα µεγάλο σχολείο»
Media

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Αισθάνοµαι ότι περνάω ένα µεγάλο σχολείο»

O παρουσιαστής Παναγιώτης Ραφαηλίδης ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής splash ακολουθεί το ένστικτό του και αυτό του βγαίνει. 

Τι σε δελέασε να είσαι στο καλοκαιρινό πρωινό µαγκαζίνο «Splash» του «Ε»;

Η συγκεκριµένη πρόταση εµπεριείχε έναν βαθµό µεγαλύτερης ευθύνης για µένα. Ηταν κάτι που δεν είχα δοκιµάσει, καθώς ήµουν πάντα µε τη Ναταλία Γερµανού, που ηγείτο.

∆ικαιώθηκες για την επιλογή σου;

Αισθάνοµαι ότι περνάω ένα µεγάλο σχολείο και παράλληλα στέκοµαι µε αξιοπρέπεια σε αυτό που κάνω. Είµαι ευχαριστηµένος και από τον εαυτό µου και γενικά.

Πάντως, τηλεοπτικά έχεις τα περισσότερα χιλιόµετρα από τους υπόλοιπους.

Ισχύει. Βέβαια, και η Μαντώ έχει τηλεοπτική εµπειρία και από το Mad και από τη συµµετοχή της στο τηλεπαιχνίδι µε τον Γιώργο Λιάγκα. Σε πλατό, ζωντανά, πιστεύω πως έχω τη µεγαλύτερη εµπειρία. Εχω κάνει τρία χρόνια τώρα υπερεντατικά µαθήµατα, ειδικά όταν κάναµε το καθηµερινό.

Εχω προσέξει ότι είσαι από τους συνεργάτες που βοηθούν στην επίλυση προβληµάτων.

Είµαι πολύ φιλότιµος ως άνθρωπος. Είµαι ισορροπιστής και ειρηνιστής, ενώ προσπαθώ να µην πανικοβάλλοµαι όταν υπάρχει πρόβληµα. Παίρνω αυτοβούλως την πρωτοβουλία και προσπαθώ να βοηθήσω. Λειτουργώ αυτεπάγγελτα (σ.σ.: γέλια) και µέχρι τώρα µου έχει βγει σε καλό.

Πώς είναι οι σχέσεις µε τους συνεργάτες σου; Με ποιον θα έκανες παρέα και εκτός εκποµπής;

Νοµίζω λίγο-πολύ µε όλους από τη µια, από την άλλη δεν έχει προκύψει να κάνω παρέα µε κανέναν. Περνάµε πάνω από 8-9 ώρες καθηµερινής τριβής. Νοµίζω ότι η παρέα εκτός πλατό θα προκύψει αφού ολοκληρωθεί η εκπομπή!

Ξέρεις πού θα σε βρει η νέα σεζόν;

Θα παραµείνω στο «Ε», αλλά δεν µπορώ να πω περισσότερα, γιατί ακόµη δεν γνωρίζω.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved