«Το καφέ της Χαράς»: Η επιστροφή της σειράς μετά από 12 χρόνια
Media

«Το καφέ της Χαράς»: Η επιστροφή της σειράς μετά από 12 χρόνια

Η σειρά «Το καφέ της Χαράς» ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. 

Η σειρά που προβλήθηκε το 2003-2006 στον ΑΝΤ1 σημείωσε υψηλά νούμερα, ακόμα και στις επαναλήψεις. Αυτό, ήταν κάτι που έκανε τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά να σκεφτούν πολύ σοβαρά την επιστροφή της.

«Είναι ότι ωραιότερο θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε η Άννα Χατζησοφιά και εγώ. Στη σειρά θα επιστρέψουν όλοι οι βασικοί χαρακτήρες. Το «Καφέ» θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής. Η σειρά θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη και δεν θα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Θα είναι πιο αληθινό σίκουελ που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία» έγραψε ο Χάρης Ρώμας στο facebook.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρένια Λουιζίδου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Τζόυς Ευείδη έχουν έρθει σε επαφή με τον σεναριογράφο κι έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν στο σίκουελ.

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας έχει εκφράσει την επιθυμία του να επανέλθει στη σειρά η Σοφία Μουτίδου, την οποία εκτιμάει και σέβεται, αλλά και ο Χάρης Γρηγορόπουλος. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε τι θ’ αποφασίσουν τελικά εκείνοι.

Βέβαια, από την σειρά θα υπάρξουν και απώλειες, όπως εκείνη της Χαράς Σμύρου, της Ματούλας, η οποία μένει μόνιμα στο εξωτερικό με την οικογένειά της.

Το σίκουελ της σειράς αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στους δέκτες μας την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved