Έλα στη θέση μου: Οι πρώτες εικόνες λίγο πριν την πρεμιέρα και οι νέοι πρωταγωνιστές
Media

Έλα στη θέση μου: Οι πρώτες εικόνες λίγο πριν την πρεμιέρα και οι νέοι πρωταγωνιστές

Έτοιμοι για την πρεμιέρα τους οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Alpha Έλα στη θέση μου

Το απόγευμα της Παρασκευής ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Instagram πόσταρε backstage φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφιση τους.

Στα νέα επεισόδια θα δούμε τον Βλάση από τη μία πλευρά να έρχεται αντιμέτωπος με τη νέα πραγματικότητα, βάζοντας ως πρωταρχικό του μέλημα το μεγάλωμα του μωρού του, ενώ από την άλλη θα δούμε τη σχέση του με τη Μίκα να ισορροπεί πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί. Και όχι άδικα...Όλη αυτή η ιστορία με το μωρό έχει θορυβήσει την κοπέλα, η οποία φοβάται ότι ύστερα από την άφιξη της μικρής πρόκειται να μπει στη ζωή του αγαπημένου της και η μητέρα του, δηλαδή η πρώην σύζυγος του και μεγάλη αγάπη της ζωής του.

Σε ακόμα δυσκολότερη θέση, όμως, βρίσκεται ο ίδιος, καθώς χρειάστηκε αρκετό χρόνο κάνοντας μεγάλη υπομονή για να μπορέσει να καταφέρει να βγάλει από την καρδιά και το μυαλό του τη Φαίη. Έτσι, λοιπόν, το ενδεχόμενο της επανεμφάνισης της τον έχει αναστατώσει περισσότερο από όσο θα μπορούσε να φανταστεί. Όλες αυτές οι εξελίξεις φέρνουν τελικά τον Βλάση αντιμέτωπο με ένα από τα δυσκολότερα διλήμματα της ζωής του, καθώς καλείται να επιλέξει ποια γυναίκα βρίσκεται στην πραγματικότητα στην καρδιά του και θέλει να συνεχίσει να μοιράζεται μαζί της την καθημερινότητα του. Η Φαίη, που αγάπησε αληθινά και τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο, ή η Μίκα που κατάφερε να τον κάνει καλύτερο άνθρωπο και μέχρι πρόσφατα ήταν αποφασισμένος να ανέβει μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας;

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved