Media

Ένταση στο Πρωινό για Σταμάτη-Σπυροπούλου - Οι μπηχτές της Σκορδά για την Κωνσταντίνα

Gossip-tv Team

Αφορμή στάθηκε η συνάντηση των δυο παρουσιαστριών και ατάκες τους on camera!

H Φαίη Σκορδά στήριξε την πρώην συνεργάτιδά της, την Σάσα λέγοντας: «Δεν ήταν αγενής και ήταν και λίγο υποστηρικτική, αλλά αυτά που ήθελε να πει τα είπε. Κρατάει αυτά που πιστεύει μέσα της γιατί είναι αυθεντική. Βαθιά μέσα της είναι καλό παιδί, δεν έχει εμμονές».

Και η Αφροδίτη Γραμμέλη υπογράμμισε: «Μέσα από το χιούμορ καταλαβαίνεις ότι λέει τις πικρές αλήθειες της και των άλλων»!
Ο δε Άρης Καβατζίκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Στην δική μου αισθητική, δεν μου αρέσουν αυτά τα αγγίσματα στην κάμερα. Πρόκειται για δύο κορίτσια τα οποία πραγματοποίησαν το όνειρό τους, αυτό που λέμε ότι ξεκίνησα από εκεί που ήμουν και κατέκτησα αυτό που ήθελα….»!
Και η Φαίη σε έντονο ύφος είπε: «Συγκρίνεις αυτό που ήταν η Σάσα με αυτό που ήταν η Σπυροπούλου; Συγκρίνεις το να δουλεύεις από το πρωί έως το βράδυ κλεισμένος μέσα σε ένα γραφείο στην εφημερίδα, τη δουλειά της Σάσας με τη δουλειά της Σπυροπούλου;»
Και ο Άρης της απάντησε: «Μιλάω για το αποτέλεσμα. Η Σάσα δούλεψε πάρα πολύ για να το κατακτήσει, ας πούμε ότι στην Κωνσταντίνα ήρθε λίγο πιο εύκολα»! Και η Φαίη είπε: «Λίγο πιο εύκολα; Η Σάσα έχει δουλέψει πάρα πάρα πολύ… Αυτά που πιστεύει δεν τα άλλαξε. Τι να πει; Εγώ φεύγω; Μετά θα γινόταν και γραφική.»!

Δείτε πως τελείωσε η ένταση στο πρωινό με αφορμή τη συνάντηση της Σταμάτη με την Σπυροπούλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved