Η «Βουλίτσα» αποκαλύπτει για την Μουρμούρα: «Έχω μείνει άναυδη»
Media

Η «Βουλίτσα» αποκαλύπτει για την Μουρμούρα: «Έχω μείνει άναυδη»

Η «Μουρμούρα» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η Ελένη Κοκκίδου είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. 

Η ηθοποιός που υποδύεται την Βουλίτσα μίλησε για την αγαπημένη σειρά που πήρε το πράσινο φως από τον Alpha, αλλά και για την ένταξη του Γιώργου Κωνσταντίνου στο καστ.

Πως αισθάνεστε που ενώ πέρυσι σας είχε ανακοινωθεί ότι η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα ολοκληρώσει τον κύκλο της τελικά πήρε το πράσινο φως για την 6η σεζόν;

«Χαρά, όπως όλοι μας. Είναι μια αγαπημένη σειρά και για τον κόσμο αλλά και για εμάς. Εμείς, έπειτα από έξι χρόνια, είμαστε πια μια οικογένεια. ‘Ολα τελειώνουν κάποτε. Δεν θα τελειώσουν τώρα, αλλά κάποια άλλη στιγμή. Έχουμε μεγάλη χαρά που ξαναβρεθήκαμε»

Στον νέο κύκλο επεισοδίων πώς θα δούμε την Βούλα και τον Μηνά;

«Η Βούλα είναι ένας ανήσυχος άνθρωπος που θέλει συνέχεια να ασχολείται με καινούργια πράγματα. Μετά, λοιπόν, το σχολείο που της έδωσε αυτή την ώθηση και την έκανε να νιώθει ακόμα πιο νέα, θέλει να εργαστεί και ψάχνει για δουλειά. Δεν την κρατάει πια το σπίτι και πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να μετακινούνται. Έτσι κρατιούνται και οι σχέσεις, και οι οικογένειες, και τα πάντα. Όταν μετακινείσαι, φυσάει αμέσως ένας αέρας ανανέωσης στη σχέση και γίνεται ακόμα καλύτερη»

Πλέον στη ζωή του ζευγαριού θα δούμε και τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο οποίος θα υποδυθεί τον αδελφό της Βούλας...

«Έχω μείνει άναυδη, γιατί ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν ο πιο αγαπημένος μου ηθοποιός στις παλιές ελληνικές ταινίες. Μου άρεσαν πολλοί ηθοποιοί, αλλά στον συγκεκριμένο άνθρωπο θαύμαζα την τεχνική του και το ότι ήταν τόσο μοντέρνος ηθοποιός για την εποχή του. Είναι ένας καταπληκτικός ρολίστας και είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Πραγματικά το λέω με όλη μου την αλήθεια, γιατί η ζωή τα φέρνει έτσι που θα συναντηθώ με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι η παιδική μου ηλικία, τα νιάτα μου, οι αναμνήσεις μου, τα πάντα. Είναι μοναδική αυτή η συνάντηση για μένα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το φανταστώ. Άμα δεν τον δω στο γύρισμα δεν θα το πιστέψω»

Αυτή η επαγγελματική συνύπαρξη είναι για εσάς μια ευχάριστη έκπληξη. Η ζωή σας έχει εκπλήξει και άλλες φορές ευχάριστα;

«Βεβαίως. Η ευχάριστη έκπληξη έχει σημασία πώς την περιμένεις, εάν την περιμένεις και πώς τη δέχεσαι. Εσύ την κάνεις είτε ευχάριστη είτε δυσάρεστη. Έχει σημασία το χρώμα που δίνουμε στα πράγματα, γιατί εμείς τα χρωματίζουμε. Τα γεγονότα από μόνα τους δεν έχουν χρώμα» εξήγησε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved