Η εξομολόγηση της Σπυροπούλου: «Σε όλη μου τη ζωή είμαι μαχήτρια και δεν μου χαρίστηκε τίποτα»
Media

Η εξομολόγηση της Σπυροπούλου: «Σε όλη μου τη ζωή είμαι μαχήτρια και δεν μου χαρίστηκε τίποτα»

Η Queen Nτίνα σε μία εκ βαθέων συνέντευξη μιλά αν έχει «πιάσει ταβάνι» στα επαγγελματικά της, αν της αρέσει το αποτέλεσμα στο My Style Rocks και τι λέει στον εαυτό της όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη;

Θεωρεί τον εαυτό της καταξιωμένο;

«Όχι, ούτε θεωρώ ότι έπιασα ταβάνι επαγγελματικά. Κάθε πρωί ξυπνάω και σκέφτομαι ότι πρέπει να τα καταφέρω και σήμερα, να πάω ένα βήμα παρακάτω. Δίνω εξετάσεις σε καθημερινή βάση. Σε όλη μου τη ζωή ήμουν και είμαι μαχήτρια και δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Άλλωστε, αυτό είναι και το ωραίο του πράγματος: να προσπαθείς ολοένα για το καλύτερο. Αν ένιωθες ότι έχεις φτάσει στο τέρμα, ότι τα κατάφερες όλα, τι νόημα θα είχε μετά η ζωή;» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο περιοδικό Celebrity!


Σου αρέσεις όταν σε βλέπεις στην τηλεόραση; Σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα;

«Γενικότερα βλέπω το ποτήρι πάντα μισογεμάτο, όχι μισοάδειο. Είμαι φύσει αισιόδοξη, όμως πάντα προσγειωμένη. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Όταν μου έδειχνε ο Δημήτρης Σκουλός τις λήψεις που κάναμε για το εξώφυλλο του Celebrity και ενώ έδειχνε πολύ ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα, του είπα: «Αν περιμένεις να σου πω ότι τρελαίνομαι με τον εαυτό μου, δεν θα σου το πω ποτέ». Πράγματι, δεν θα πω ποτέ ότι κάνω κάτι τέλεια, ότι είμαι πανέμορφη, δεν θα κοιταχτώ ποτέ στον καθρέφτη και θα πω «μπράβο, κορίτσι μου, τα κατάφερες»» είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved