Media

Καρποντίνη: Αποκαλύπτει τι έγινε και έμεινε εκτός πάνελ της Σταμάτη – Το τηλεφώνημα της Σάσας

Gossip-tv Team

Η Ελένη Καρποντίνη μιλά πρώτη φορά και αποκαλύπτει τι συνέβη και δεν την είδαμε τελικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ooh la la»!

Όπως γνωρίζαμε στην ομάδα της Σάσας Σταμάτη βρίσκονται ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο Παναγιώτης Τάτσης, η Ιλένια Ουίλιαμς και η Ελένη Καρποντίνη, αλλά τελικά τελευταία στιγμή η Ελένη έμεινε εκτός.
Η Σάσα είχε πει on camera: «Την πήραν τηλέφωνο από τον ΣΚΑΪ και της είπαν ότι περιορίστηκε το budget, οπότε αναγκαστικά δεν θα μπορείς να είσαι μαζί μας... Εγώ μίλησα με επικεφαλή της εκπομπής, ο οποίος μου είπε ότι άλλαξε τελικά το concept της εκπομπής, δεν ήταν το budget. Θεώρησαν ότι δεν υπάρχει λόγος για το τέταρτο πρόσωπο... Μάλλον την έχουν βάλει στο στόχαστρο όμως για μια νέα εκπομπή που ετοιμάζεται στον ΣΚΑΪ...»!
Η δε Ελένη μιλώντας πρώτη φορά ανέφερε στην κάμερα του Happy Day: «Έκανα δοκιμαστικό, πέρασα για… λίγο, πήγα στην πρώτη σύσκεψη, τους γνώρισα και τη Δευτέρα που ήταν να πάω να υπογράψω και να συζητήσω τα οικονομικά, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι κόβεται το budget και δεν γίνεται να είμαι. Η Σάσα στεναχωρήθηκε πολύ, με πήρε τηλέφωνο και όντως ήθελε πολύ να είμαι… Μπορεί να βρεθούμε στο μέλλον τηλεοπτικά»!
Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved