Ευρ. Βαλαβάνη: «∆εν είµαστε αντίπαλοι με τον Κωνσταντίνο τηλεοπτικά, είµαστε σε διαφορετική ζώνη»
Media

Ευρ. Βαλαβάνη: «∆εν είµαστε αντίπαλοι με τον Κωνσταντίνο τηλεοπτικά, είµαστε σε διαφορετική ζώνη»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παρ' όλο που πέρυσι ήταν στην ίδια εκπομπή με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο, φέτος, είναι απέναντι! 

Η ίδια εξηγεί πώς έχουν δει αυτή την αλλαγή και οι δύο ενώ μιλάει για τα οφέλη που είχε από τη συμμετοχή της στο Survivor...

Τελικά, αυτό που κάνεις τώρα ανακαλύπτεις ότι είναι αυτό που ήθελες πάντα ή θα ήθελες να επιστρέψεις στα αθλητικά κάποια στιγμή;

Είναι δύο διαφορετικοί κόσµοι. Για µένα, και τα δύο είναι δηµοσιογραφία. Τα αθλητικά είναι κάτι το οποίο αγαπώ και γι’ αυτό ενηµερώνοµαι καθηµερινά. Στο αθλητικό έχω δοκιµαστεί σχεδόν σε όλα τα πόστα και τώρα νοµίζω ότι έχει έρθει η ώρα να δοκιµαστώ και σε άλλα πράγµατα. Μου αρέσει να προκαλώ τον εαυτό µου και να δοκιµάζοµαι. Μου αρέσει αυτό που κάνω τώρα. Ποτέ δεν λέω «ποτέ» στη ζωή µου.

Με τον Κωνσταντίνο είστε στον ίδιο τύπο εκπομπής, μαγκαζίνο το Σαββατοκύριακο, σε διαφορετικά κανάλια.

∆εν είµαστε αντίπαλοι, είµαστε σε διαφορετική ζώνη. Σε διαφορετικά κανάλια, σε διαφορετική ώρα. Εκείνος θα είναι το πρωί του Σαββατοκύριακου, εγώ το µεσηµέρι. Πρόκειται καθαρά για δουλειά και η δουλειά είναι κάτι το οποίο διαχωρίζω απόλυτα από την προσωπική µου ζωή.

Το «Survivor» ήταν το παιχνίδι της ζωής σου;

Ηταν το παιχνίδι µέσα από το οποίο έγινα αναγνωρίσιµη. Μέσα από το «Survivor» µε γνώρισε ο κόσµος. Είχα τόσα χρόνια στη δηµοσιογραφία, αλλά τα αθλητικά δεν τα βλέπει πολύς κόσµος, οπότε το «Survivor» µε έκανε αναγνωρίσιµη.

Και σου επεφύλασσε κάτι ωραίο για την προσωπική σου ζωή.

Αυτό ήταν και παραµένει ένα πολύ ωραίο κοµµάτι της ζωής µου.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved