Μαγγίρα – Σπυροπούλου: Κόντρα στο My Style Rocks για την καινούργια στιλίστρια
Media

Μαγγίρα – Σπυροπούλου: Κόντρα στο My Style Rocks για την καινούργια στιλίστρια

Όλα ξεκίνησαν με τις στιλιστικές παραφωνίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την πρεμιέρα κιόλας του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks.

Οι εμφανίσει της δεν ήταν καθόλου καλές και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά».

Και παρά τα όσα γράφτηκαν την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τους δυο στιλίστες που απολύθηκαν τα πράγματα δεν έγιναν απολύτως έτσι...

Η Κωνσταντίνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν διέκοψε τη συνεργασία της με τον έναν από τους δύο, τον Μιχάλη Τσούκα, και συνέχισε τη συνεργασία της με τον Μάριο Κυπριώτη. Όμως, θεώρησε πως ένας δεν είναι αρκετός και θα χρειαστεί ενίσχυση.

Ζήτησε λοιπόν από την παραγωγή τη στιλίστρια της Μπέτυς Μαγγίρα, την Αγγελική Μαρτσέκη.

Η παραγωγή ικανοποίησε την επιθυμία της Σπυροπούλου και εκεί, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα άρχισαν τα πρώτα «στραβώματα». Μαγγίρα και Σπυροπούλου μοιράζονται πλέον την ίδια στιλίστρια, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί διάφορα μικροεπεισόδια. Ένα από αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, ήταν πιο έντονο την προηγούμενη εβδομάδα και έφερε τις δύο παρουσιάστριες στο σημείο να μη μιλάνε.

Κι αυτό γιατί ένα συγκεκριμένο ρούχο που είχε προορισμό τη Μαγγίρα κατέληξε στο καμαρίνι της Κωνσταντίνας. Οι πληροφορίες του περιοδικού λένε πως η στιλίστρια ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς το περιστατικό με το ρούχο μαθεύτηκε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved