Media

Παίκτης του Nomads Μαδαγασκάρη: «Έχουν περάσει και δύο εβδομάδες χωρίς να κάνω μπάνιο»

Gossip-tv Team

Οι παίκτες του Nomads λίγο πριν φύγουν για την Μαδαγασκάρη μίλησαν στην κάμερα του Πρωινού!

Ο Δημήτρης Μαρμαράς είπε: «Από τον καιρό που είμαι vegan, δεν ψαρεύω. Θα επιδιώξω να κάνω σχέση μέσα στο παιχνίδι, ήδη έχω κάτι στο μυαλό.»

Ο Δήμος Χαριστέας τόνισε: «Ο αδελφός μου είναι ο Άγγελος Χαριστέας. Δεν το ήξερε ότι θα πάω στο παιχνίδι. Μόλις του το είπα ενθουσιάστηκε, γιατί το έβλεπε κι αυτός το παιχνίδι και του άρεσε.»

Ο Mike δήλωσε: «Πήρα κάτι φωτογραφίες από τους γονείς μου και από το σκυλάκι μου. Και ζελέ πήρα, δεν ξέρω αν θα μας το πάρουν.»

Ο τραγουδιστής, Άλεξ Καββαδίας είπε: «Δέχτηκα την πρόταση για την εμπειρία, θα ήθελα και τα λεφτά. Είμαι προετοιμασμένος να χάσω κι άλλα κιλά. Θα γίνω πιο κόκκαλο.»

Ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν δίστασε να αναφέρει: «Περισσότερο θα μου λείψει η μουσική. Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι και λίγο στο δρόμο. Ζω μια νομαδική ζωή χρόνια τώρα, γιατί με το συγκρότημα ξεκινήσαμε πολύ φτωχικά με ένα βανάκι και μέναμε στα πατώματα. Πλένεις τα ρούχα σου σε νεροχύτη. Έχω πάει και αρκετό καιρό περιοδεία χωρίς μπάνιο. Φτάσαμε στη Φλόριντα, βρήκα θάλασσα και βούτηξα μέσα. Έχουν περάσει και δύο εβδομάδες χωρίς να κάνω μπάνιο.»

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος υπογράμμισε: «Αισθάνομαι ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος που θα κλείσω τα κινητά μου και δεν θα με ξαναβρεί κανένας. Έχω πάρει μαζί μου πολλές οδοντόκρεμες και αποσμητικά και ως γούρι ένα μικρό σημειωματάριο».

Δείτε τι είπαν στο Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved