Νίκος Μάνεσης: «Είμαι δύσκολος συνεργάτης... Είµαι εύκολος συνάδελφος»
Media

Νίκος Μάνεσης: «Είμαι δύσκολος συνεργάτης... Είµαι εύκολος συνάδελφος»

Ο Νίκος Μάνεσης έχει ελεύθερο χρόνο; Πώς βλέπει τον εαυτό του ως συνάδελφο και συνεργάτη; Ο ίδιος απαντά σε όλα... 

Διαβάστε τι υποστήριξε σε συνέντευξή του...

Πώς προσδιορίζετε την εναλλακτική ενημέρωση;

Είναι ενηµέρωση µε άλλον τρόπο. ∆εν είναι ανάγκη να κηρύσσουµε πόλεµο, να µιλάµε για µια βιωµατική κατάσταση και να ξεσπάµε σε κλάµατα… Εχουµε περάσει τόσα πολλά µε την κρίση, που έχουµε ανάγκη να χαµογελάµε. Οι ξένοι το λένε infotainment, εµείς το λέµε εναλλακτική ενηµέρωση.

Εχετε και εναλλακτική άποψη για το στήσιμο της εκπομπής;

Μου αρέσει να διαφοροποιούµαι. Επειδή δεν αργώ να βαρεθώ, σκέφτοµαι ότι το ίδιο παθαίνουν και οι τηλεθεατές. Πολλοί ντρέπονται να τσαλακωθούν και να δείξουν ότι έχουν χιούµορ, εγώ δεν ντρέποµαι. Βασικό µας κόνσεπτ είναι να φαίνεται το παρασκήνιο της εκποµπής.

Είστε εύκολος συνεργάτης;

Είµαι δύσκολος συνεργάτης ως προς το εξής: αυτό που έχω στο µυαλό µου πρέπει να βγει στον αέρα. Είµαι εύκολος συνάδελφος. ∆εν θα ακούσετε να µιλούν για εµένα για βεντετισµούς. Αλλωστε, εγώ είµαι ο πρώτος που ανοίγω το µαγαζί και το κλείνω. Πρέπει ο κάθε προϊστάµενος-επικεφαλής να είναι εργατικότερος όλων για να δίνει το παράδειγµα. Εγώ τα τελευταία χρόνια δουλεύω 7 ηµέρες την εβδοµάδα.

Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας, δεν θα θέλατε να απολαμβάνετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο;

Αυτοί που τον απολαµβάνουν στην Ελλάδα είναι οι µιζαδόροι. Εγώ ήµουν πάντα µισθωτός. Ο καλύτερα αµειβόµενος υπάλληλος να ήµουν, δεν θα µπορούσα να απολαύσω τίποτα, γιατί στοχοποιούνται οι µισθωτοί. Αν δεν είχαµε την οικονοµική κρίση, ίσως να µπορούσα.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved