Νίκος Μάνεσης: «Στο παρελθόν υπήρξαν συµπεριφορές που µε οδήγησαν στο να αλλάξω επαγγελµατική στέγη»

Νίκος Μάνεσης: «Στο παρελθόν υπήρξαν συµπεριφορές που µε οδήγησαν στο να αλλάξω επαγγελµατική στέγη»

Πόσο έχει μετανιώσει για τις επιλογές του ο Νίκος Μάνεσης και τι είναι αυτό που θεωρεί αναγκαίο για να περνάει καλά στο χώρο της δουλειάς; Ο ίδιος αποκαλύπτεται...

Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή του ο γνωστός δημοσιογράφος;

Είστε ένας άνθρωπoς με επιρροή…

Ναι, αλλά δεν επέλεξα να γίνω πολιτικός. ∆εν κάνω για πολιτικός.

Ισως έχετε δεχτεί κάποια πρόταση που θα σας εξασφάλιζε καλύτερη ποιότητα ζωής.

Προτάσεις µού έχουν γίνει και µου γίνονται. Θα µπορούσα να έχω βελτιώσει κάπως τα οικονοµικά µου. Σε αυτές τις περιπτώσεις ζυγίζεις τα πράγµατα και επιλέγεις. ∆εν είµαι άνθρωπος των µετακινήσεων, παρά µόνο αν ξεχειλίσει το ποτήρι. Ακόµη δεν έχει συµβεί αυτό.

Τι μπορεί να ξεχειλίσει το ποτήρι;

Οι συµπεριφορές. Εγώ όταν φεύγω από µια δουλειά είναι γι’ αυτό τον λόγο. ∆εν δελεάζοµαι από θέσεις ή χρήµατα.

Εχετε συναντήσει άσχημες συμπεριφορές;

Ναι, στο παρελθόν υπήρξαν συµπεριφορές που µε οδήγησαν στο να αλλάξω επαγγελµατική στέγη. Επειδή περνάω πολλές ώρες στη δουλειά, έχω ανάγκη να είµαι καλά. Αν κάτι δεν µου αρέσει, φεύγω, δεν θα κάτσω να τσακώνοµαι ή να βγαίνω στα µεσηµεριανά να κατακεραυνώνω εργοδότες.

Θέλετε να περνούν όλα από το χέρι σας;

Είµαι άνθρωπος που είδα ότι αν δεν περάσουν όλα α- πό το χέρι µου δεν θα γίνουν τα πράγµατα όπως πρέ- πει. Είµαι της οµαδικότητας, αλλά όταν εγώ φέρω την ευθύνη για κάτι, θέλω να γίνεται µε τον σωστό τρόπο. Οι συνεργάτες µου θα σας διαβεβαιώσουν ότι χρεώ- νοµαι όλα τα λάθη.

Εχετε μετανιώσει για κάποιες επιλογές;

Μετανιώνω για όσα ήθελα και δεν κατάφερα να κάνω. Αν ξεκινούσα τώρα τη δηµοσιογραφία, θα έκανα τις ί- διες επιλογές και τα ίδια λάθη. ∆ύσκολα χρόνια, αλλά ήταν γόνιµα χρόνια.

Πηγή: Realnews