Media

Γκολεμά: Η δήλωσή της για Λιάγκα και Κανάκη, που θα συζητηθεί

Gossip-tv Team

Η Ντέπυ Γκολεμά μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και στον Αντώνη Κανάκη.

Αρχικά η τηλεκριτικός είπε: «Όταν ένας υπάλληλος, ένα στέλεχος, ένας παρουσιαστής δεν χρησιμοποιείται, αυτομάτως απαξιώνεται. Κι αυτόματα μειώνονται και οι πιθανές προτάσεις και αποδοχές που μπορεί να έχει. Αν του δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες να κάνει πράγματα και τα απέρριψε, είναι ένα δικό του θέμα. Μπορεί να πληρώνει και το κόστος κάποιας συμπεριφοράς που δεν αρέσει στα κανάλια.»!

Και τόνισε: «Βεβαίως θα έδινα θέση υπεύθυνου στον Αντώνη Κανάκη. Εδώ βοηθούν άλλοι που είναι άλλα αντ’ άλλων, δεν έχουν ιδέα. Τώρα γιατί δεν δίνει μια εκπομπή στον Λιάγκα ή γιατί δεν δίνει μια εκπομπή στον Αρναούτογλου, με τους οποίους υπήρξε κολλητός κάποια εποχή… εντάξει, οι φιλίες κάποτε χαλάνε.»!

Και υπογράμμισε: «Στον Γιώργο νομίζω πηγαίνει περισσότερο η late night από τον Αρναούτογλου, χωρίς να προτιμώ κανέναν. Δεν ξέρω τι εκπομπή θα πρότεινα στον Αρναούτογλου. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα, τα περισσότερα χωρίς επιτυχία.»

Δείτε τι άλλο είπε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved